Napisano 18 Luty 201015 l Mam problem z Hypershade edytorem, a mianowicie poznikały mi zakładki, light, shadinggroup, itd. została tylko zakładka material.:mad: Może to komuś wydawać się banalny problem, ale nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi. Z góry dzieki za radę.:D
Napisano 18 Luty 201015 l Musisz chyba skasowac pliki konfiguracyjne. Wtedy maja zrobi sobie nowe, defaultowe.
Napisano 18 Luty 201015 l Reanimator napisał: Musisz chyba skasowac pliki konfiguracyjne. Wtedy maja zrobi sobie nowe, defaultowe. Mozna i tak, ale szkoda innych ustawien, klawiszy, kolorow ;] Najprosciej bedzie kliknac prawym w hypershade i wybrac tabs/revert to default. Pozdr.
Napisano 22 Luty 201015 l Cholera, szkoda camel, ze nie bylo Cie jak ja mialem problem z Hypershadem ;D
Napisano 22 Luty 201015 l Opcja revert to default nie zawsze działa, zdarzyło mi się tak namącić, że trzeba było usuwać jednak pliki konfiguracyjne.
Napisano 23 Luty 201015 l Reanimator napisał: Cholera, szkoda camel, ze nie bylo Cie jak ja mialem problem z Hypershadem ;D Hahah, wtedy jeszcze nie rzucila mi sie ta opcja w oczy. A po jakims czasie pojawil mi sie taki sam problem i nie moglem stracic niektorych ustawien i oto nagle sie znalazla ;] Ale teraz na pewno masz juz dzieki temu nowe i duzo lepsze ustawienia ;P Pozdr