Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, to mój pierwszy post na tym forum :)

Mam do przedstawienia Wam dwa moje obrazki.

Obydwa zrobione przy pomocy Posera 5 (standartowy model) oraz Photoshopa 6.

\"Depressed\"

depressed.jpg

Sleeping

sleeping_bw.jpg

Pozdrawiam

Big Foot

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Paskudny fraktalowy CLOUDS z PS\'a bardzo razi i mocno obniza ogolny efekt koncowy w pierwszej pracy. Dziwne bledy siatki na ramionach...

Druga praca - wlasnie ogladam ja przy calkowitym braku oswietlenia i przekonalem sie :) CAlkiem dobra choc pewnie znawcy anatomii cos tam wynajda ;)

Mnie sie podoba, choc nie wiem ile w tym Twojej zaslugi, a ile Posera (?)

pozdr

Napisano

a więc:

na pierwszym obrazku cienko wygląda zgięcie lewej ręki co sie mi ostro rzuca w oczy. nad mgłą też mogłeś bardziej popracować bo nieciekawie wygląda tak jak by dym z papierosów :P . ciekawie ci wyszły włosy (jak by były mocno zklejona. tak sie dzieje jak ktoś niemyje głowy :P ).ogólnie to ładna kompyzycja. dobrze że jest to w B&W bo z tamtymi texturami z posera nieciekawie by to wyglądało. a co do modelu to mogłeś mu siatke poprawić. było zaimportować do 3ds maxa ( niepytajce z kąd wiem że on go ma) i poprawić .

co do drugie obrazka to wyszedł ładniej od pierwszego tylko w nim mi sie jakoś dupa niepodoba . ogólnie to ładna kompozycja. ale wedłóg mnie mogłeś jeszcze twarz jej pokazać.

p.s. czy ja cie znam ??

Napisano

pozer robi takie paskudy na łokciach i kolanach... nie znosze pozera :D no obie prace nowoscią nie są w fotografi było juz takich mnostwo.. druga praca nawet moze byc ale za bardzo zmiękczyłeś i te posladki nie są za szczęsliwie ułozone...

Napisano

Na pierwszym obrazku wlosow prawie wacle nie widac. Ogolnie to malo widac. Sprytnie poukrywane niedociagniecia w 2d :-) Na 2 obrazku prawa stopa wyglada na przyklejona do lewej nogi. No i oczywiscie wspomniana dupa. Najciekawsze sa dlonie na 1 obr.

Napisano

Szkoda że siatka taka skaszaniona :( bo bardzo psuje efekt i odwraca uwage... z anatomią jest tak, że nawet jak ktoś jej nie zna dobrze w teorii, to oglada ludzi przez całe zycie i intuicyjnie czuje że \"coś jest nie tak\"... a to niestety wnerwia...

sama obróbka w PS fajno wyszła... taka miła zabawa...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności