Napisano 29 Kwiecień 200420 l Witam, to mój pierwszy post na tym forum :) Mam do przedstawienia Wam dwa moje obrazki. Obydwa zrobione przy pomocy Posera 5 (standartowy model) oraz Photoshopa 6. \"Depressed\" Sleeping Pozdrawiam Big Foot
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Paskudny fraktalowy CLOUDS z PS\'a bardzo razi i mocno obniza ogolny efekt koncowy w pierwszej pracy. Dziwne bledy siatki na ramionach... Druga praca - wlasnie ogladam ja przy calkowitym braku oswietlenia i przekonalem sie :) CAlkiem dobra choc pewnie znawcy anatomii cos tam wynajda ;) Mnie sie podoba, choc nie wiem ile w tym Twojej zaslugi, a ile Posera (?) pozdr
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Sami oceńcie ile było mojej pracy, to renderingi posera, przed obróbką w photoshopie: Depressed Sleeping
Napisano 29 Kwiecień 200420 l a więc: na pierwszym obrazku cienko wygląda zgięcie lewej ręki co sie mi ostro rzuca w oczy. nad mgłą też mogłeś bardziej popracować bo nieciekawie wygląda tak jak by dym z papierosów :P . ciekawie ci wyszły włosy (jak by były mocno zklejona. tak sie dzieje jak ktoś niemyje głowy :P ).ogólnie to ładna kompyzycja. dobrze że jest to w B&W bo z tamtymi texturami z posera nieciekawie by to wyglądało. a co do modelu to mogłeś mu siatke poprawić. było zaimportować do 3ds maxa ( niepytajce z kąd wiem że on go ma) i poprawić . co do drugie obrazka to wyszedł ładniej od pierwszego tylko w nim mi sie jakoś dupa niepodoba . ogólnie to ładna kompozycja. ale wedłóg mnie mogłeś jeszcze twarz jej pokazać. p.s. czy ja cie znam ??
Napisano 29 Kwiecień 200420 l pozer robi takie paskudy na łokciach i kolanach... nie znosze pozera :D no obie prace nowoscią nie są w fotografi było juz takich mnostwo.. druga praca nawet moze byc ale za bardzo zmiękczyłeś i te posladki nie są za szczęsliwie ułozone...
Napisano 1 Maj 200420 l Na pierwszym obrazku wlosow prawie wacle nie widac. Ogolnie to malo widac. Sprytnie poukrywane niedociagniecia w 2d :-) Na 2 obrazku prawa stopa wyglada na przyklejona do lewej nogi. No i oczywiscie wspomniana dupa. Najciekawsze sa dlonie na 1 obr.
Napisano 5 Maj 200420 l Szkoda że siatka taka skaszaniona :( bo bardzo psuje efekt i odwraca uwage... z anatomią jest tak, że nawet jak ktoś jej nie zna dobrze w teorii, to oglada ludzi przez całe zycie i intuicyjnie czuje że \"coś jest nie tak\"... a to niestety wnerwia... sama obróbka w PS fajno wyszła... taka miła zabawa...