viz.k Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Witam Tym razem tylko jeden renderek. Mialem wrzucic do testowych ale daje tu bo mi sie podoba:) Inspirowane fotka z kolekcji mebli. Oczywiscie max+vray. Modele foteli (nie pamietam jak sie nazywaja) z bb italia, ksiazki i halogeniki z ever, no a reszta moja. Co myslicie? Pozdrawiam, Paweł
Touch Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 O kurcze, świetne:) Coś zupełnie innego:) Fajnie gdybyś 'osadził' trochę bardziej meble na podłodze, ale ogólne wrażenie, dobór kolorów i wykonanie naprawdę na duży plus!:) Pozdr
3d_operator Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Sama wizka super, wiadomo vray. Nie chciałbym w takim pomieszczeniu mieszkać, za pstrokato.
Pawel Lipka Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Bardzo odswiezajaco:) Mam tylko niepewnosc co do tej czerwonej plaszczyzny. Stanowi zupelna kontre, ale jak dluzej pomyslalem to nie zazebia sie jakos z reszta. Jest duza, plaska bez faktury i kontrastowa kolorze..zupelne przeciwienstwo. Moze wartoby choc jednym elementem zespoic ja z reszta. Ale mozliwe, ze taki jest jej cel byc jaka jest teraz:) Swietna robota!
Tamyl91 Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Strasznie mi się podoba, większych błędów nie jestem w stanie dostrzec, super ! :)
zolwik Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 kolorowo ze az slodko:) wyszlo jak najbardziej smacznie :)
ptaszek Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Super, jedyne do czego bym sie przyczepil to do braku cienia pod dywanikiem i fredzlami i malo odbic w chromowanych poreczach.
marcinW Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 tak jak Touch napisał troche niżej te meble. generalnie świetnie Ci to wyszło
Cyanide Napisano 22 Luty 2010 Napisano 22 Luty 2010 Ogólnie to bardzo ładnie to wygląda. Nie bede powtarzał tego co mówili inni, ale ja wściekłbym się z takimi kolorkami w pokoju.
god_of_dump Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Calkiem niezle :) fajnie wyszly te kanapy i poduchy, ale...mnie jak zwykle nie pasuja IESy w dziennych wizualiacjach ;)
Touch Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 hehe, natknąłem się właśnie: http://www.trendir.com/interiors/interior-design-inspiration-linea-italia.jpg :)
Rekomendowane odpowiedzi