und3r Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam was! Jak już pewnie część z was słyszała zbliża się festiwal grafiki komputerowej w Kopenhadze i ja się na niego wybieram. Jadę tam dla własnej przyjemności z własnej inicjatywy. Piszę tego posta bo chcę się dowiedzieć od was co was interesuje w tym festiwalu?? Jakie rzeczy chcielibyście zobaczyć i o jakich przeczytać w reportażu?? Tu jest dla niewtajemniczonych link do programu festiwalu: http://www.3dfestival.com/2004/conferences/sessions.php Zapraszam do dysputy :)
und3r Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 PS. Chodzi o pytania do specjalnego artykułu dla max3d.pl :)
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 to było do przewidzenia misiek :P że pojedziesz :) bież dużo memorek do cyfraka i pstrykaj ile wleźie ;)
kozioo Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Wymienie kilka ciekawych IMO tematów:) -New Techniques of Character Skinning and Rendering for High-end Realism (Workshop) -Global Illumination on the GPU (GDW) -The Future of Realtime Rendering Miłego zwiedzania:) PS: Do picia \"bez %\" polecam fante shokata:)
dirty Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 kurcze a dalem sie nabrac ze to herr Drug jedzie... no ladnie ladnie przede wszystkim fotki fotki i jeszcze raz fotki, jakbys dal rade jakas kamere jeszcze przemycic i cos nagrac (np. ladne panie hostessy itp itd) to bylo by super..
und3r Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Hehehe .. DruG tak !! Tylko jedna !! :D
dr Ug Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 \"ladne panie hostessy..\" Na pewno Pussik bedzie. W koncu ta lolitka robi ostatnio furrrore wszedzie.
und3r Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 :) Ale proszę o pytania i sugestie raczej niż wygłópy. Bo chcę byście mieli możliwość zobaczenia czegoś co was interesuje.
little-ninja Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 jakbys mogl porobic jakies fotki albo zdobyc informacje z Realtime architecture models with global illumination and multi-textures (AVC) to bylaby rewelacja ... chodzi mi tez o o jakies viski miast takie bardziej wizjonerskie ...wogole jakbys obstukal pokoj 15 to byl bys moim bostwem;) no ale jakbys zdobyl kilka informacji(np txt wykladu) to tez bylo by milo
sanki Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 ja bym poprosil cos o : 1. Character rigging & setup for hybrid animation 2. Creating Great Animation Within a Tight Budget and Schedule Chair Shelley Page :] 3. no i cała reszta też oczywiście :D
und3r Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Dalej więcej :) !! Chcę zobaczyć co was interesi .. i w dni co nie mam koncepcji na zwiedzanie to ybrac te najlepiej przez was punktowane :)
chveti Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Real-time Architecture Models with Global Illumination and Multi Textures Creating Oceanic Environments The VFX of Matrix Revolutions Rendering Glass for Architectural Visualization (AVC
dirty Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 rozne the making of z gierek (szczegolnie intro onimusha) Game Development at a Glance Can there be believable behavior for virtual characters? Virtual Cinematography - Shooting & Lighting Digital Spaces New Talents - recent graduates discuss their success in launching great careers in the industry (3DF) Creating the Unbelievable, Imagining the Impossible How is what we are learning today going to affect what we create -- and how we create it -- tomorrow. vfx w roznych filmach GI
Nimrod Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 A mnie tak na teraz interesuje ile taki wyjazd kosztuje (transport + pobyt). Bardzo byłbym wdzięczny za taką informację.
giorgione Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 napisał dirty rozne the making of z gierek (szczegolnie intro onimusha) Game Development at a Glance Can there be believable behavior for virtual characters? Nom :) ja też jestem za tym :D pozdr giorgione
und3r Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Siemka .. pozdrwonienia z Danii :) Jak do tad udokumentowalem pare waznych wydazen .. ale ... dokladnie na Special Conference Day nie pozwolono aparatow ani zadnyuch innych urzadzen elektronicznych .. wiec mam 2 zdjecia z ukrycia :) Dzis zwiedzilem expo i wszystkie character based wyklady. Spotkalem Kru i se pijemy piwo sponsorowane przez discreet i nvidia :) Mogli by tak co dzien mi wysylac do domu skrzynke carlsberga :) Fotografuje co sie da ile sie da :) Mam tez z ukratka zdjecie Fenga Zhu .. ale mozliwe ze jutro sie uda wiecej z nim zadzialac. To normalny koles i pogadac z nim nawet sie da.. No ale to w oficjalnym reportazu :) Pozdrowienia od nas z Danii!
dirty Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 zazdrosc brzydkie uczucie ale co tam...i tak zazdroszcze ci jak skur***yn :) pzdr
kru Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 und3r wlasnie poszedl do kibelka (ehhh to darmowe piwko) a ja mu trzymam kompa bo kolejka juz sie robi. (mam mocniejszy pecherz ehhh... :) )wiec sobie stukam tak. ;) klobuc: taki wyjazd w sumie kosztuje mniej niz by sie wydawalo. jak na razie to caly wyjazd mnie wyniosl: 20 zl - zapasy jedzonka w polsce + 2 euro chleb na stacji benzynowej w niemczech + (w przeliczeniu) okolo 5 pln przejazd do bella center z centrum kopenhagi (padalo i nie chcialo mi sie isc) + 4 PLN woda mineralna w supermarkecie moze cos jeszcze ale na pewno nie wiele. jak wroce to moze pokusze sie o napisanie \"wspomnien partyzanta\" czyli gdzie spac i jak walczyc o przetrwanie za darmo w danii :) pozdr kru
und3r Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Hej kru! Co Ty robisz u djaska ..!! Ja tylko piwo wylac z siebie poszedlem :) No ,, mnie troszke wiecej to wynioslo .. bo ja za all place :> Kuna .. brak polskiej czcionki :D
adek Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 no prosze jak chłopcy dobrze się bawią na festivalu. Tylko pozazdrościć - ale czekamy aż wrócą na zdjęcia i relacje. pozdrawiamy ;)
Nimrod Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Coś czuje że jak ta impreza będzie dalej w takim klimacie przebiegac to nie za wiele zobaczymy ;) Chociaz szanse sa podwojne :)
chveti Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Kołbuc jak to za wiele nie zobaczymy : -carlsberga -plastikowe qbki po piffku z logiem Nvidii i discreet:D -może jeshcze Fenga Zhu ale to nie jest pewne :P pozdr. i czekam na reportaż
und3r Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Siemka. Wczoraj w nocu wrociłem. Już na laptopie obrabiam wszystko i zobaczycie najdalej w niedziele. Czemu w niedziele?? Bo jutro mam egzamin ;|
giorgione Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nożyczymy powodzenia i szybko uwiń sie z tym egzaminem i dawaj tutaj wszystko co usdało ci sie dowiedzieć i zdobyc:D pozdr giorgione
und3r Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Oki doki :) Ale musze odrazu powiedziec ze nie wszystko co udalo mi sie sfotografowac zobaczycie. Gdyz wiekszosc to materialy tajne/poufne i przez to nie wszystko co sie dzialo za zamknietymi drzwiami moge pokzac :)
dirty Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 poza tym spiesz sie spiesz!! http://www.xsibase.com/articles.php?detail=43 pzdr
Rikoszet Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Witam kiedy zamieścicie swoją relację z targów w Kopenhadze?
Rekomendowane odpowiedzi