Napisano 24 Luty 201015 l Mam pewnien problem, do czasu kiedy robilem sobie projekt bylo wszystko si.. a jak zabralem sie za renderowanie to o prosze bardzo http://img294.imageshack.us/img294/9840/0001ine.jpg taki o to problem. Jak go sie pozbyc. Z gory dziekuje za pomoc.
Napisano 24 Luty 201015 l Autor renderujesz animacje? Tak... ale to bez znaczenia, caly podglad nawet sie tak robi. pierw jest dobrze i zaraz przeskakuje w to co dolaczylem
Napisano 24 Luty 201015 l renderuj do klatek a nie od razu do avi czy innego pliku. tga, png, coś co trzyma w sobie alphę. dopiero potem składaj i kompresuj.
Napisano 24 Luty 201015 l Wyglada na przeplot. Poszukaj slowka Fields w ustawieniach rendera i wylacz takowy.
Napisano 25 Luty 201015 l Autor czy do avi czy do png to to samo, zawsze jak renderuje to pierw do png bo sekwencje mi sie przydaja w fm'ach.... i moim zdaniem lepsza jakosc. traitor a twoj pomysl sprawde jak tylko wroce z urzedu ;)
Napisano 25 Luty 201015 l Autor Wyglada na przeplot. Poszukaj slowka Fields w ustawieniach rendera i wylacz takowy. mam to wylaczone i nadal bylo, ale teraz powiem ciekawostke... po drugim wlaczeniu kompa wlaczam blendera zeby z tym problemem powalczyc dalej problem znikl hmm ?? (troche to dziwne)
Napisano 25 Luty 201015 l renderuj do klatek a nie od razu do avi czy innego pliku. tga, png, coś co trzyma w sobie alphę. dopiero potem składaj i kompresuj. Brawo tweety! Największy offtop od dłuższego czasu jaki widziałem. Jasne że przeplot. Guziczki ustawień renderingu.
Napisano 25 Luty 201015 l Autor poza tym z pospiechu nie zauwazylem ze ten temat juz byl. wiec go zamykam. a najlepij jak ktos go usunie ;)