Napisano 24 Luty 201015 l Niewiem czy takie ostrzejsze lepsze ... troche zblurowałem drzewka ... Edytowane 24 Luty 201015 l przez mrozik26
Napisano 24 Luty 201015 l Fajna praca, ale może popraw jej tą rękę, bo jest w nienaturalnej pozycji z takimi ramionami i ten... hmm, nos :D. pozdrawiam
Napisano 24 Luty 201015 l a mi się w ogóle kadr nie podoba bo jest mało przemyślany. i eleonora wygląda jak facet, gdyby nie ta różowa szminka :)
Napisano 24 Luty 201015 l Autor może jakiś transwestyta gwałcący nosem :D zostałem rozbrojony ! ^-^ a idźcież XD miała być karykaturka zabawna XD Coyote moge pożyczyć twój cudowny , piękny absurdalny pomysł do tytułu :D ?
Napisano 24 Luty 201015 l Autor padłem -> leżę xD Eleonor - transwestyta gwałcący nosem ... coś pięknego ^^ ale coyote sporo pewnie krzyknie za prawa autorskie więc w pupie mam taki interes
Napisano 24 Luty 201015 l Założę się, sądząc po wzroku, że uwagę Eleonora coś przyciągnęło, ale bynajmniej, nie możliwość picia herbatki, czy cieszenia się spokojem... a może ktoś ;p