February 24, 201015 yr Niewiem czy takie ostrzejsze lepsze ... troche zblurowałem drzewka ... Edited February 24, 201015 yr by mrozik26
February 24, 201015 yr Fajna praca, ale może popraw jej tą rękę, bo jest w nienaturalnej pozycji z takimi ramionami i ten... hmm, nos :D. pozdrawiam
February 24, 201015 yr a mi się w ogóle kadr nie podoba bo jest mało przemyślany. i eleonora wygląda jak facet, gdyby nie ta różowa szminka :)
February 24, 201015 yr Author może jakiś transwestyta gwałcący nosem :D zostałem rozbrojony ! ^-^ a idźcież XD miała być karykaturka zabawna XD Coyote moge pożyczyć twój cudowny , piękny absurdalny pomysł do tytułu :D ?
February 24, 201015 yr Author padłem -> leżę xD Eleonor - transwestyta gwałcący nosem ... coś pięknego ^^ ale coyote sporo pewnie krzyknie za prawa autorskie więc w pupie mam taki interes
February 24, 201015 yr Założę się, sądząc po wzroku, że uwagę Eleonora coś przyciągnęło, ale bynajmniej, nie możliwość picia herbatki, czy cieszenia się spokojem... a może ktoś ;p