naveth Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 Jesli jest w FAQ ta kwestia, to z gory dzieki za link.Stałem sie posiadaczem Win7, ale znając kapryśność maxa z dll-ami ,frejmłorkami, hotfixami, visualami c, directXami i service packami do service packów itd, to się zastanawiam , czy jest sens łykać tę żabę i się wkurzać od nowa.czy jest sens zmiany z XP kiedy się uzywa tylko maxa , szopa i zbrusha????pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqas87 Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 gdyby xp 64 nie był martwym tworem to i może nie było by po co na co innego się przenosić, ja problemu z maxem 2009/2010 pod win 7 64bit nie mam, na dwóch różnych jednostkach i vray sp4 też jakoś problemów nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 Mi zwykły 3dmax8 też działa bez problemu na 7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 z 2008+vray i 2009 nie ma najmniejszych problemów na siódemce x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naveth Napisano 27 Luty 2010 Autor Share Napisano 27 Luty 2010 dzięki za komenty..jakoś specjalnych wiwatów nie widzę.chyba zostanę przy xp :)tak, jak przy Ps CS3 ...chyba się starzeję.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 Sam siedzie na xp64 jakies 2 lata juz. Ostatnio zainstalowalem sobie Win 7 jako trial... no i dziala... tylko tak pobawilem sie 2-3 dni i wrocilem do xp64. Nie twierdze ze Win 7 jest zly, w zasadzie zapowiada sie bardzo dobrze, ale ciezko mi znalesc powazny powod zeby kupic 7 i wszystko na niej od nowa instalowac i konfigurowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naveth Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 nie wytrzymałem i tytułem proby zainstalowałem 'siudemkem' na bezpańskiej partycji i jestem w lekkim szoku. to chyba po prostu udany windows.nie poznaję kompa.wszystko chodzi na klik.cs4, który mi zawsze muliło teraz nie do poznania .reszta to samo. internet , przy nie najszybszym łączu, pod operą, tak samo.... trudno uwierzyć,chyba się jednak przekonam :) pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Moim skromnym zdaniem od czasów win 2000 najlepszy z wersji windowsa, Obym się nie mylił, siedziałem rok na becie win 7 teraz kupiłem profesional i jestem zadowolony. Mirach - tez nie lubię przeinstalowywania ale chyba warto, xp 64 nie był zły choć imo miał więcej narowów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Ja z okazji rozrzutności mojej uczelni dostałem WIN7 za darmo :D ale wydaje mi się że warto go nawet KUPIĆ!;] Też śmigam na 64 i wszystko naprawdę bajecznie śmiga. Ale rozumiem Miracha...z 3 tygodnie się zbierałem by to wszystko poinstalować. Głównie zrobiłem to dlatego bo wcześniej śmigałem na xp32 a mam 4 gb ramu ;p Tak czy inaczej moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Ja wcześniej pracowałem na xp, niedawno przerzuciłem się na 7 (64bit) i generalnie różnicy w szybkości nie widzę żadnej. Nawet max 2010 bardziej zamula, ale sądzę, że to wina maxa, na xp miałem 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi