Napisano 27 Luty 201015 l Jesli jest w FAQ ta kwestia, to z gory dzieki za link.Stałem sie posiadaczem Win7, ale znając kapryśność maxa z dll-ami ,frejmłorkami, hotfixami, visualami c, directXami i service packami do service packów itd, to się zastanawiam , czy jest sens łykać tę żabę i się wkurzać od nowa.czy jest sens zmiany z XP kiedy się uzywa tylko maxa , szopa i zbrusha????pzdr
Napisano 27 Luty 201015 l gdyby xp 64 nie był martwym tworem to i może nie było by po co na co innego się przenosić, ja problemu z maxem 2009/2010 pod win 7 64bit nie mam, na dwóch różnych jednostkach i vray sp4 też jakoś problemów nie robi.
Napisano 27 Luty 201015 l Autor dzięki za komenty..jakoś specjalnych wiwatów nie widzę.chyba zostanę przy xp :)tak, jak przy Ps CS3 ...chyba się starzeję.. pozdrawiam
Napisano 27 Luty 201015 l Sam siedzie na xp64 jakies 2 lata juz. Ostatnio zainstalowalem sobie Win 7 jako trial... no i dziala... tylko tak pobawilem sie 2-3 dni i wrocilem do xp64. Nie twierdze ze Win 7 jest zly, w zasadzie zapowiada sie bardzo dobrze, ale ciezko mi znalesc powazny powod zeby kupic 7 i wszystko na niej od nowa instalowac i konfigurowac.
Napisano 28 Luty 201015 l Autor nie wytrzymałem i tytułem proby zainstalowałem 'siudemkem' na bezpańskiej partycji i jestem w lekkim szoku. to chyba po prostu udany windows.nie poznaję kompa.wszystko chodzi na klik.cs4, który mi zawsze muliło teraz nie do poznania .reszta to samo. internet , przy nie najszybszym łączu, pod operą, tak samo.... trudno uwierzyć,chyba się jednak przekonam :) pozdrówka
Napisano 28 Luty 201015 l Moim skromnym zdaniem od czasów win 2000 najlepszy z wersji windowsa, Obym się nie mylił, siedziałem rok na becie win 7 teraz kupiłem profesional i jestem zadowolony. Mirach - tez nie lubię przeinstalowywania ale chyba warto, xp 64 nie był zły choć imo miał więcej narowów.
Napisano 28 Luty 201015 l Ja z okazji rozrzutności mojej uczelni dostałem WIN7 za darmo :D ale wydaje mi się że warto go nawet KUPIĆ!;] Też śmigam na 64 i wszystko naprawdę bajecznie śmiga. Ale rozumiem Miracha...z 3 tygodnie się zbierałem by to wszystko poinstalować. Głównie zrobiłem to dlatego bo wcześniej śmigałem na xp32 a mam 4 gb ramu ;p Tak czy inaczej moim zdaniem warto.
Napisano 28 Luty 201015 l Ja wcześniej pracowałem na xp, niedawno przerzuciłem się na 7 (64bit) i generalnie różnicy w szybkości nie widzę żadnej. Nawet max 2010 bardziej zamula, ale sądzę, że to wina maxa, na xp miałem 2008.