Dmk Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Pierwsza od 5 lat wizka :P Projekt kanapy narzucony, miałem tylko "zrobić coś żeby kanapa była we wnętrzu i w miare dobrze wyglądało". Wyszło mi tak, i zostało zatwierdzone. A wy co o tym sądzicie ? Wytykajcie wszystko co się da, bo musze wszystko przyprogresić. Wiem ze swiatlo pada z lewej, a z prawej bije z okna mocno tez, ale skoro tak chcieli no to jest... max 2009+vray pozdrwm.
adam_m Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Tiling na meblach psuje odbiór. Dziura w ścianie, brak okna i ten color blending.
|ales| Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 strasznie proste modele, ale widac ze sam robiles:)
Pawelkos Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 No coz, klient chyba nie byl zbyt wymagajacy a z tego wszystkiego najlepiej wyszedl kwiatek
pressenter Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Ogólnie spoko jak na pierwszą wizkę, tylko dlaczego toto takie w pionie rozciągnięte jakieś? Pozdrawiam Szymon
Dmk Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Tak zgadza się zła rozdzielczość była dobrana, właśnie trwa render nowy, lepszy, ze zmienionym oknem i lepszą rozdzielczością. Modele proste, ale nie zpowodu braku zaangazowania tylko akurat takie wybrałem z katalogu, a kanapa niestety taka miała być... Będzie lepiej ^^ Dzięki za komentarze, i za jakiś czas wrzuce nową wizualizacje, na pewno lepszą. Pozdrwm.
Użytkownik Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 To jest projekt, który zrobiłeś za kasę ? Dla kogo ? Dla kogoś z tej Planety ? Myślisz ze zapłaci ?
Dmk Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 Wykasuj tego posta człowieku bo jesteś żałosny, chcesz coś powiedziec ? To powiedz co zrobic zeby bylo lepiej. Profesionalisci którzy tylko posty potrafią pisać pff a moze i nawet programu nie mają.
rzulu Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 mi tam sie podoba :) Czekam na ten lepszy render Pozdr
Grave Napisano 4 Marzec 2010 Napisano 4 Marzec 2010 Użytkownik mnie rozbroił :D Wielu klientów bierze totalny kicz, a taką pracką to by się co niektórzy podniecali... Dopracowanie wymaga czasu, a czas to pieniądz... pieniądz, który klienci czasem wolą zostawić w kieszeni. Znam ludzi, co mogliby to pomylić z fotografią - nie każdy ma taki sam zmysł do grafiki, i nie każdy wie jak to w ogóle działa...
Rekomendowane odpowiedzi