Napisano 2 Marzec 201015 l Zaprezentowano pierwszy teaser trailer do filmu animowanego Disney’a „Tangled”- dawniej „Rapunzel”. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1047
Napisano 2 Marzec 201015 l no jarek, wreszcie cos pokazales... a myslalem ze po nocach tylko chlejesz ;P
Napisano 2 Marzec 201015 l składam oficjalny protest! ten tytuł (w oryginalnym, niemieckim brzmieniu "Rapunzel") jest od dawna zarezerwowany - ba! ... mogę to nawet udowodnic! gdzie takie rzeczy mozna zgłaszac? w Hadze? :) skandal nie do pomyślenia! ... ale widze ze na skutek moich nacisków zmienili tytuł ... uffff kengi - odkąd się przeprowadziłeś do innego miasta to przestałem chlać po nocach ;) pozdrawiam ! p.s. cisnienie mi skoczyło jak to przeczytałem, nie powiem. p.s.2. sam teaserek słabawy ... jak narazie Edytowane 3 Marzec 201015 l przez jaras
Napisano 2 Marzec 201015 l no nie ! to oni tez mi ukradli tytuł ? podwójny skandal ! dzieki Luki za linka ;)
Napisano 2 Marzec 201015 l Obawiam się że wcieliłem się w Kapitana Oczywistego, ale nigdy nie wiadomo;).