Browar Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 Oto grafika, którą stworzyłem w oparciu o zamieszczony niżej obraz Józefa Szermentowskiego \"Pogrzeb Chłopski\". Wszelkie komentarze mile widziane:)
uncle Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 pracka niedokonczona :( nie wygloda to zle, wygloda to dobrze ale przeszkadzaja uproszczone modele tego bydla, strasznie hmm dziwne, moglbys ja dokonczyc
martez Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 Podoba mi sie, tylko szkoda że całkowice nie zrobione w 3D, ale ogólnie bardzo OK, nie widać że to scena 3D nawet.
Pionier Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 Niee no zdecydowanie mozna to bylo bardziej dopracowac. Fakt ze prawie nie widac ze to 3D to jak najbardziej +. Szkoda ze nie zrobiles wszystkich szczegolow (juz nawet niech beda malowane w 2D na renderq 3D), to samo jezeli chodzi o chmury? na zywca je z obrazu wziales? to juz mi sie nie podoba :( Jednak trzeba przyznac ze wyszlo fajnie... ale moglo byc duzo lepiej Pozdrawiam Pionier
illy Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 a mnie zastAnawia czy ten model dziada jest twoj czy pozyczony
Cpt.Obvious Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 jak nie czyde to chocby podmalowac tu i tam, efekt moze byc ciekawszy niższym nakladem sil :)
leander Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 Co robia te biale plamy na obrazku (na drzewach, obok wejscia) ? Bardzo brudza prace. Poza tym nawet fajne, sam pomysl odtworzenia obrazu wydaje sie ciekawym pomyslem na nauke.
don_filippo Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 PIękny......jest tylko oryginał. Twoja praca jest niedokończona i to mnie najbardziej wkurza :( Cóż... trochę bieda :(
Kris_R Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 A mógłbys pokazać zrzut ze scenki? Ciekaw jestem gdzie są opdmalówki i jak teksturki się sprawdzają... efekt bardzo ciekawy wychodzi... jednak tam gdzie pojawia się geometria i modele 3d, dość mocno to wyłazi jednak...sa twarde bardzo i tu kewstia modelowania się usmiecha... takie modelowaie 3d, które nie ma byc jak 3d to nie taka prosta sprawa... ale ogólnie ciekawe... miło się ogląda takie swobodne pracki.
Rekomendowane odpowiedzi