Browar Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Oto grafika, którą stworzyłem w oparciu o zamieszczony niżej obraz Józefa Szermentowskiego \"Pogrzeb Chłopski\". Wszelkie komentarze mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 1 Maj 2004 Autor Share Napisano 1 Maj 2004 Tak wygląda oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 1 Maj 2004 Autor Share Napisano 1 Maj 2004 A to moja praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 pracka niedokonczona :( nie wygloda to zle, wygloda to dobrze ale przeszkadzaja uproszczone modele tego bydla, strasznie hmm dziwne, moglbys ja dokonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Podoba mi sie, tylko szkoda że całkowice nie zrobione w 3D, ale ogólnie bardzo OK, nie widać że to scena 3D nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 szpox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Niee no zdecydowanie mozna to bylo bardziej dopracowac. Fakt ze prawie nie widac ze to 3D to jak najbardziej +. Szkoda ze nie zrobiles wszystkich szczegolow (juz nawet niech beda malowane w 2D na renderq 3D), to samo jezeli chodzi o chmury? na zywca je z obrazu wziales? to juz mi sie nie podoba :( Jednak trzeba przyznac ze wyszlo fajnie... ale moglo byc duzo lepiej Pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Chyba dziecko jest na wozie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 a mnie zastAnawia czy ten model dziada jest twoj czy pozyczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 jak nie czyde to chocby podmalowac tu i tam, efekt moze byc ciekawszy niższym nakladem sil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 Co robia te biale plamy na obrazku (na drzewach, obok wejscia) ? Bardzo brudza prace. Poza tym nawet fajne, sam pomysl odtworzenia obrazu wydaje sie ciekawym pomyslem na nauke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 extra grejt łork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 PIękny......jest tylko oryginał. Twoja praca jest niedokończona i to mnie najbardziej wkurza :( Cóż... trochę bieda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 A mógłbys pokazać zrzut ze scenki? Ciekaw jestem gdzie są opdmalówki i jak teksturki się sprawdzają... efekt bardzo ciekawy wychodzi... jednak tam gdzie pojawia się geometria i modele 3d, dość mocno to wyłazi jednak...sa twarde bardzo i tu kewstia modelowania się usmiecha... takie modelowaie 3d, które nie ma byc jak 3d to nie taka prosta sprawa... ale ogólnie ciekawe... miło się ogląda takie swobodne pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi