natas Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 Może to lekko postkomunistyczne ale skoro są tu jakieś babki to wszystkiego naj kobitki ;) PS mam nadzieję ,że nie przegapiłem identycznego wątku .
panisowa Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 to ja pozwolę sobie w imieniu kobitek podziękować :)
zdeno Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 a ja wszystkim panom spóźnione na dzień chłopaka ! "sto lat sto lat!" i buziaczki dla kochanej załogi max3d, nawet dla dyniablastera ;)
zdeno Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Sto Lat! Świerszczyku! Ja nie przyjadę bo ze śledziowa to kawał drogi, ale dzięki za zaproszenie ;) Siwy pewnie też się nie wybierze.
Camel Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 a ja wszystkim panom spóźnione na dzień chłopaka ! "sto lat sto lat!" i buziaczki dla kochanej załogi max3d, nawet dla dyniablastera ;) Dla zdenka też :) Cóź, załoga max3d.pl.. ;)
zdeno Napisano 14 Marzec 2010 Napisano 14 Marzec 2010 nooo Dunuś poprawiłeś się ;) ale w niebieskim to Ci nie do twarzy. Nie ma to jak zloty w Szczecinie ;) łza się w oku kręci.
Rekomendowane odpowiedzi