neXen Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 pomysl ciekawy ale to zakonczenie jakos mi nie pasi. anticlimax musi byc, wiadomo, ale jakos nieciekawie sie to konczy..hmm.. masz juz cos zrobionego (3d) czy dopiero jestes na etapie myslenia nad pomyslem...? planujesz robic wiecej szkicow, rysunkow, storyboardzik porzadny jakis?? powodzenia/pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 1 Maj 2004 Autor Share Napisano 1 Maj 2004 napisał dirty pomysl ciekawy ale to zakonczenie jakos mi nie pasi hyhy, tez mi cos nie lezy narazie, ale mysle nadal masz juz cos zrobionego (3d) czy dopiero jestes na etapie myslenia nad pomyslem...? planujesz robic wiecej szkicow, rysunkow, storyboardzik porzadny jakis?? pierwsze 3d jest w trakcie robienia. co do pelnego storyboardu powinno byc niebawem, wiec moze wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 Ja bym zaproponował takie rozwiązanie na te ostatnie chwile. W momencie jak ostro krzyczy, to kamera gwałtownie obraca się wokół jego ( otoczenie z blurem oczywiście). Na końcu lekko przyśpiesza i \"wpada\" w głowe (tym razem ostry blur) i oddala sie ale tym razem od oka człowieka tego na końcu. W momencie wylotu kamery z oka, oko sie gwałtownie otwiera i źrenice sa szerokie. To tyle, a tak wogóle to spox scenariusz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 Pachnie mi tu Requiem dla snu :) ogladaliscie ?? mocny filmik . Praca moze byc ciekawa , a w jakim czaise planujesz to zrealizowac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 2 Maj 2004 Autor Share Napisano 2 Maj 2004 Shadow: no no, niezly pomysl... wezme pod uwage :) przy pisaniu dokloadnego scenariusza Predator: tak na prawde to ciezko powiedziec. planuje moze najpierw zrobic jakis animatik? w kazdym razie prace chce zrobic na pewno! tak! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Noooo, dobry model ciała, jestem ciekaw jak ci wyjdzie głowa. A jaką technika modelowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 najzwyklejszy mesh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 no no super jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 chyba ma troszeczke za długi nos. Narazie bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 wogole teraz jak patrze po kilku godzinach odpoczynku, to widze ze nos to pikus (bo w sumie rozne nosy ludzie maja :) ale najgorsze jest to ze ma czaszke za duza :) za bardzo do tylu i do gory... trza to szypciutenko przezmianowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 nos to pikus ... a leb ma jak sklep :) jest ladnie ... samo cialo tez jest w takim specyficznym klimacie ... mi sie podobie ... ciekawe jak bedzie wygladalo w calosci ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 hmmm ogolnie zrozumialem ze kilimat pracy ma byc mroczny, dołujący a on jest jakby usmiechniety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 ja wiem glowa jest dobra wielki nos tez bym zostawil ale przy samym wykonczeniu pracy zrobil bym mu ten usmiech bardziej psychopatyczny cos jak usmiech Jacka Nicholsona(chyba tak)w filmach w ktorych gra psycholi, a i oczy bardziej obojetne ,chlodne brrr.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 bardzo fajnie wyglada powiedz ile robiles glowe jak !! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 ja tam specjalistą od anatomii nie jestem... ale widzę coś takiego: 1. górna warga mi coś niepasuje. czerwona część powinna być ciut wyrzej. 2. nochal jakiś taki szeroki. 3. okolica między górną wargą a nosem też jest dziwna. 4. nie wiem, czy to tak powinno być. ale gdy patrzę od frontu, to uszy są nieco przysłonięte przec czachę. niewiem czy taki efekt jest w realu. ogulnie nie bież zbytnio do serca moich słów, poczekaj na speców od anatomii 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Fajna texturka twarzy, ale chyba coś nie wyszło z nałożeniem na brode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi