Napisano 21 Marzec 201015 l kolor jakis taki blady, malo realistyczny, model zdecydowanie wyprzedza jakoscia texture
Napisano 21 Marzec 201015 l Autor Czy ja wiem. W realu malowanie pustynne wcale jakieś intensywne nie było, ale co tam :)
Napisano 21 Marzec 201015 l Witam!! takie to to strasznie srednie :) skoro mala textura + malo tri trzeba duzo kombinować a u Ciebie zle rozlozone ufalki textura tylko fragmentami fajna a wieksza czesc to zwykly kolor + troche rdzy wypadaloby bardziej ja pomeczyc :) jesli chodzi o ufalki to nie podoba mi sie to, ze opone cala wymapowales a napis max3d jest straszeni pixelowaty :)przeciez ta opona jest praktycznie taka sama wiec wystarczyloby zrobic jedna 12 i dzieki temu mialbys duzo lepsza jakosc napisu max3d i innych elementow :) tyle ode mnie pozdrawiam :)
Napisano 21 Marzec 201015 l Autor jesli chodzi o ufalki to nie podoba mi sie to, ze opone cala wymapowales a napis max3d jest straszeni pixelowaty :)przeciez ta opona jest praktycznie taka sama wiec wystarczyloby zrobic jedna 12 i dzieki temu mialbys duzo lepsza jakosc napisu max3d i innych elementow :) tyle ode mnie pozdrawiam :) Fajnie jakbyś czytał też posty, poza oglądaniem obrazków :P Tak. wiem, że dałem **py z mapowaniem opon :P. Nie mam teraz czasu tego poprawić, zostanie jak jest.
Napisano 22 Marzec 201015 l Przeskalowałem sobie stronę tak aby motór miał skale takiego z handhelda i wygląda całkiem przyzwoicie. Mogłeś też bardziej wyostrzyć teksturę na zakończenie. Z UVką rzeczywiscie za duże luki i marnowanie miejsca. Napis max3d mogłeś już podarować :)