rallyman Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Rendery clay wykonanych przeze mnie modeli. 1. Farrari F430 Scuderia czas pracy: za długo :P 2. Toyota iQ modeling 35 godzin Nie będe robił nowego wątku więc wrzuce tutaj rendery nauka v-raya czysty render: POST: 3. Shuanghuan Noble - chiński elektryczny Smart Oceny i komentarze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 ardzo wery nice modele. redry studyjne do bani i materialy tez, ale jesli chodzi o modeling to zazdroszcze. Sam moge wymodelowac wszystko, ale jak przychodzi to samochodow to wychodzi mi kupa. Dlatego wieki szacun dla ludzi,ktorzy to potrafia. 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Bardzo ładne modele. Czasem mam wrażenie że krawędzie przy szczelinach drzwi mają na mały chamfer, ale z innego ujęcia już wszystko wygląda dobrze;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Ależ tym różem przywaliłeś:D Ładnie, żeś się rozwinął, pozazdrościć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 No ładnie ładnie, tylko szkoda że miejscami modele falują :P Sam niedawno miałem przyjemność robić tę ferrarke, tylko, że nie w wersji spider :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 No miejscami trochę plastelina ale moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi