rallyman Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Rendery clay wykonanych przeze mnie modeli. 1. Farrari F430 Scuderia czas pracy: za długo :P 2. Toyota iQ modeling 35 godzin Nie będe robił nowego wątku więc wrzuce tutaj rendery nauka v-raya czysty render: POST: 3. Shuanghuan Noble - chiński elektryczny Smart Oceny i komentarze mile widziane :)
Simple_man Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 ardzo wery nice modele. redry studyjne do bani i materialy tez, ale jesli chodzi o modeling to zazdroszcze. Sam moge wymodelowac wszystko, ale jak przychodzi to samochodow to wychodzi mi kupa. Dlatego wieki szacun dla ludzi,ktorzy to potrafia. 4*
woody Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Bardzo ładne modele. Czasem mam wrażenie że krawędzie przy szczelinach drzwi mają na mały chamfer, ale z innego ujęcia już wszystko wygląda dobrze;-)
RaVirr Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Ależ tym różem przywaliłeś:D Ładnie, żeś się rozwinął, pozazdrościć. :)
blomd Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 No ładnie ładnie, tylko szkoda że miejscami modele falują :P Sam niedawno miałem przyjemność robić tę ferrarke, tylko, że nie w wersji spider :)
Rekomendowane odpowiedzi