CzAk1 Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 „Ante-Mortem”- krótki film animowany stworzony w zaledwie cztery miesiące przez grupkę pięciu osób: Daphne Parrot, Yanniego Poyaca, Sawt Anthony’ego, Charlesa Schnecka i Geoffroiego Ridela. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1066
Gość i-riss Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 fajnie zrealizowane, ja na ich miejscu te cztery miesiące poświęciłbym na pisanie scenariusza ;
yoozco Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 dla mnie bomba. i nie trzeba 14minut siedzieć przed monitorem :), a zwrot akcji super. to lubie.
Gość i-riss Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 tak ale pomysl jest strasznie oklepany i przewidywalny. Historia nic po sobie nie zostawia w pamięci. Za to animacja całkiem fajna. Dla mnie ewidentnie tutaj twórcy skupili się na przyjemności z animowania, niekoniecznie zaś przyłożyli się do scenariusza.
Gość Gosc Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 brakuje chociaz jakiegos bardziej rozbudowanego zakonczenia :] jakis killim czy duszenie, cokolwiek - bo tak jak jest to strasznie bezjajowo wyszlo :(
dziadek3D Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 ..film trwa 1:30 reszta to napisy.......a i tak jest długawo...no ale to i tak lepsze od wirusowego zapalenia opon...:))
kotisded Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Mi się realizacja podobała. Scenariusz scenariuszem- był średni, ale nie jakiś strasznie durny. Jeśli tak czuja to niech tak robią.
fps Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) Bardzo ładna japońszczyzna, mimo że europejska. Historia niezbyt wyszukana, ale mało kto na Zachodzie może popisać się taką animacją. Poza kilkoma Francuzami. Edytowane 13 Marzec 2010 przez fps
kpulka Napisano 14 Marzec 2010 Napisano 14 Marzec 2010 Stylem przypomina mi Animatrixa (te japońskie serie)
Rekomendowane odpowiedzi