March 12, 201015 yr „Ante-Mortem”- krótki film animowany stworzony w zaledwie cztery miesiące przez grupkę pięciu osób: Daphne Parrot, Yanniego Poyaca, Sawt Anthony’ego, Charlesa Schnecka i Geoffroiego Ridela. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1066
March 12, 201015 yr fajnie zrealizowane, ja na ich miejscu te cztery miesiące poświęciłbym na pisanie scenariusza ;
March 12, 201015 yr dla mnie bomba. i nie trzeba 14minut siedzieć przed monitorem :), a zwrot akcji super. to lubie.
March 12, 201015 yr tak ale pomysl jest strasznie oklepany i przewidywalny. Historia nic po sobie nie zostawia w pamięci. Za to animacja całkiem fajna. Dla mnie ewidentnie tutaj twórcy skupili się na przyjemności z animowania, niekoniecznie zaś przyłożyli się do scenariusza.
March 12, 201015 yr brakuje chociaz jakiegos bardziej rozbudowanego zakonczenia :] jakis killim czy duszenie, cokolwiek - bo tak jak jest to strasznie bezjajowo wyszlo :(
March 12, 201015 yr ..film trwa 1:30 reszta to napisy.......a i tak jest długawo...no ale to i tak lepsze od wirusowego zapalenia opon...:))
March 12, 201015 yr Mi się realizacja podobała. Scenariusz scenariuszem- był średni, ale nie jakiś strasznie durny. Jeśli tak czuja to niech tak robią.
March 12, 201015 yr Bardzo ładna japońszczyzna, mimo że europejska. Historia niezbyt wyszukana, ale mało kto na Zachodzie może popisać się taką animacją. Poza kilkoma Francuzami. Edited March 13, 201015 yr by fps