Napisano 12 Marzec 201015 l „Ante-Mortem”- krótki film animowany stworzony w zaledwie cztery miesiące przez grupkę pięciu osób: Daphne Parrot, Yanniego Poyaca, Sawt Anthony’ego, Charlesa Schnecka i Geoffroiego Ridela. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1066
Napisano 12 Marzec 201015 l fajnie zrealizowane, ja na ich miejscu te cztery miesiące poświęciłbym na pisanie scenariusza ;
Napisano 12 Marzec 201015 l dla mnie bomba. i nie trzeba 14minut siedzieć przed monitorem :), a zwrot akcji super. to lubie.
Napisano 12 Marzec 201015 l tak ale pomysl jest strasznie oklepany i przewidywalny. Historia nic po sobie nie zostawia w pamięci. Za to animacja całkiem fajna. Dla mnie ewidentnie tutaj twórcy skupili się na przyjemności z animowania, niekoniecznie zaś przyłożyli się do scenariusza.
Napisano 12 Marzec 201015 l brakuje chociaz jakiegos bardziej rozbudowanego zakonczenia :] jakis killim czy duszenie, cokolwiek - bo tak jak jest to strasznie bezjajowo wyszlo :(
Napisano 12 Marzec 201015 l ..film trwa 1:30 reszta to napisy.......a i tak jest długawo...no ale to i tak lepsze od wirusowego zapalenia opon...:))
Napisano 12 Marzec 201015 l Mi się realizacja podobała. Scenariusz scenariuszem- był średni, ale nie jakiś strasznie durny. Jeśli tak czuja to niech tak robią.
Napisano 12 Marzec 201015 l Bardzo ładna japońszczyzna, mimo że europejska. Historia niezbyt wyszukana, ale mało kto na Zachodzie może popisać się taką animacją. Poza kilkoma Francuzami. Edytowane 13 Marzec 201015 l przez fps