Napisano 14 Marzec 201014 l Witam Oto mój projekt samochodu. Jest on robiony do gry. Ale nic się nie stanie. Jak nad nim popracuję i zrobię może jakiś ciekawy render :) Model bez kół ma 10000 tyś poly . Wykonane zostanie całe wnętrze. :) I bóg wie co jeszcze. Czekam na opinie :) Dodam że to moja pierwsza pracka w 3dsie. Wcześniej robiłem w Cinema4D, jeszcze wcześniej w Zmodelerze, a na samym poczatku ac3d / i coś jeszcze [ nie pamiętam nazwy ] :) Skethup? Pozdrawiam PafeuPL
Napisano 14 Marzec 201014 l Czy to nie jest przypadkiem XRT z LFS... ? Ze zmienionymi felgami rzecz jasna :)
Napisano 14 Marzec 201014 l Autor Tak :) Muszę usunąć z niego praktycznie wszystko.... Przedni zderzak tylni, boki, spoiler. Chcem go wymodelować pod LFS... Nie wiem jeszcze jak go umieszczę ale dobra....
Napisano 14 Marzec 201014 l Czyli poprostu wyciągnąłeś go z gry,a teraz próbojesz nam wcisnać kit, że jest to Twój pierwszy model? Bo w pierwszym poście napisałeś, że to jest Twój projekt, a jak widać nie jest.
Napisano 15 Marzec 201014 l Autor Pewnie dobrałem złych słów. Za co przepraszam. Ale powiem jedno. A w du* z tym modelem. Przerabianie nie jest fajne. Zaraz biorę się za nowy model od podstaw, który mnie od paru miesięcy męka.....
Napisano 15 Marzec 201014 l Pewnie dobrałem złych słów. perfidne hehe "Oto mój projekt samochodu." "Dodam że to moja pierwsza pracka w 3dsie."
Napisano 15 Marzec 201014 l ....najnormalniejszy LEMańczyk w czystej formie... no i treści........:)))
Napisano 15 Marzec 201014 l No przejęzyczył się chłopak no. ;) Coś na wzór "ty stara ***, zmarnowałaś mi 20 lat życia" ;)
Napisano 15 Marzec 201014 l Coś na wzór "ty stara ***, zmarnowałaś mi 20 lat życia" ;) heheh, ale to jest kłamanie w żywe oczy :D Może myślał, że nikt nie miał stąd kontaktu z Live For Speedem :)
Napisano 16 Marzec 201014 l Czyli poprostu wyciągnąłeś go z gry,a teraz próbojesz nam wcisnać kit, że jest to Twój pierwszy model? Bo w pierwszym poście napisałeś, że to jest Twój projekt, a jak widać nie jest. Myślę, że oszukuje przede wszystkim samego siebie w tym momencie...a alusy z pierwszego renderu bodajże z tutka ze strony głównej...