PafeuPL Napisano 14 Marzec 2010 Napisano 14 Marzec 2010 Witam Oto mój projekt samochodu. Jest on robiony do gry. Ale nic się nie stanie. Jak nad nim popracuję i zrobię może jakiś ciekawy render :) Model bez kół ma 10000 tyś poly . Wykonane zostanie całe wnętrze. :) I bóg wie co jeszcze. Czekam na opinie :) Dodam że to moja pierwsza pracka w 3dsie. Wcześniej robiłem w Cinema4D, jeszcze wcześniej w Zmodelerze, a na samym poczatku ac3d / i coś jeszcze [ nie pamiętam nazwy ] :) Skethup? Pozdrawiam PafeuPL
Eddy__ Napisano 14 Marzec 2010 Napisano 14 Marzec 2010 Czy to nie jest przypadkiem XRT z LFS... ? Ze zmienionymi felgami rzecz jasna :)
PafeuPL Napisano 14 Marzec 2010 Autor Napisano 14 Marzec 2010 Tak :) Muszę usunąć z niego praktycznie wszystko.... Przedni zderzak tylni, boki, spoiler. Chcem go wymodelować pod LFS... Nie wiem jeszcze jak go umieszczę ale dobra....
Berger Napisano 14 Marzec 2010 Napisano 14 Marzec 2010 Czyli poprostu wyciągnąłeś go z gry,a teraz próbojesz nam wcisnać kit, że jest to Twój pierwszy model? Bo w pierwszym poście napisałeś, że to jest Twój projekt, a jak widać nie jest.
PafeuPL Napisano 15 Marzec 2010 Autor Napisano 15 Marzec 2010 Pewnie dobrałem złych słów. Za co przepraszam. Ale powiem jedno. A w du* z tym modelem. Przerabianie nie jest fajne. Zaraz biorę się za nowy model od podstaw, który mnie od paru miesięcy męka.....
vision3d Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 Pewnie dobrałem złych słów. perfidne hehe "Oto mój projekt samochodu." "Dodam że to moja pierwsza pracka w 3dsie."
dziadek3D Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 ....najnormalniejszy LEMańczyk w czystej formie... no i treści........:)))
Gość fishinthewater Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 No przejęzyczył się chłopak no. ;)
halset Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 No przejęzyczył się chłopak no. ;) Coś na wzór "ty stara ***, zmarnowałaś mi 20 lat życia" ;)
Eddy__ Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 Coś na wzór "ty stara ***, zmarnowałaś mi 20 lat życia" ;) heheh, ale to jest kłamanie w żywe oczy :D Może myślał, że nikt nie miał stąd kontaktu z Live For Speedem :)
lukasjogabonito Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Czyli poprostu wyciągnąłeś go z gry,a teraz próbojesz nam wcisnać kit, że jest to Twój pierwszy model? Bo w pierwszym poście napisałeś, że to jest Twój projekt, a jak widać nie jest. Myślę, że oszukuje przede wszystkim samego siebie w tym momencie...a alusy z pierwszego renderu bodajże z tutka ze strony głównej...
Rekomendowane odpowiedzi