Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Oto mój projekt samochodu. Jest on robiony do gry. Ale nic się nie stanie. Jak nad nim popracuję i zrobię może jakiś ciekawy render :)

Model bez kół ma 10000 tyś poly . Wykonane zostanie całe wnętrze. :) I bóg wie co jeszcze. Czekam na opinie :) Dodam że to moja pierwsza pracka w 3dsie. Wcześniej robiłem w Cinema4D, jeszcze wcześniej w Zmodelerze, a na samym poczatku ac3d / i coś jeszcze [ nie pamiętam nazwy ] :) Skethup?

569058.jpeg

Pozdrawiam

PafeuPL

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy to nie jest przypadkiem XRT z LFS... ?

XRT.jpg

Ze zmienionymi felgami rzecz jasna :)

Napisano
  • Autor

Tak :)

Muszę usunąć z niego praktycznie wszystko....

Przedni zderzak tylni, boki, spoiler. Chcem go wymodelować pod LFS... Nie wiem jeszcze jak go umieszczę ale dobra....

Napisano

Czyli poprostu wyciągnąłeś go z gry,a teraz próbojesz nam wcisnać kit, że jest to Twój pierwszy model? Bo w pierwszym poście napisałeś, że to jest Twój projekt, a jak widać nie jest.

Napisano
  • Autor

Pewnie dobrałem złych słów. Za co przepraszam. Ale powiem jedno. A w du* z tym modelem. Przerabianie nie jest fajne. Zaraz biorę się za nowy model od podstaw, który mnie od paru miesięcy męka.....

Napisano
  PafeuPL napisał:
Pewnie dobrałem złych słów.

perfidne hehe

"Oto mój projekt samochodu."

"Dodam że to moja pierwsza pracka w 3dsie."

Napisano

No przejęzyczył się chłopak no. ;)

Napisano
  slowiak napisał:
No przejęzyczył się chłopak no. ;)

Coś na wzór "ty stara ***, zmarnowałaś mi 20 lat życia" ;)

Napisano
  halset napisał:
Coś na wzór "ty stara ***, zmarnowałaś mi 20 lat życia" ;)

heheh, ale to jest kłamanie w żywe oczy :D Może myślał, że nikt nie miał stąd kontaktu z Live For Speedem :)

Napisano
  Brazniew napisał:
Czyli poprostu wyciągnąłeś go z gry,a teraz próbojesz nam wcisnać kit, że jest to Twój pierwszy model? Bo w pierwszym poście napisałeś, że to jest Twój projekt, a jak widać nie jest.

Myślę, że oszukuje przede wszystkim samego siebie w tym momencie...a alusy z pierwszego renderu bodajże z tutka ze strony głównej...