KMiklas Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 (edytowane) hai thar, w mojej głowie zrodził się jakiś czas temu zamiar wymodelowania samochodu (czego dawno nie robiłem), dokładniej jednego z ostatnich Mercedesów, po czym, jak to u mnie bywa, zmieniłem to i owo, dzięki czemu mój pomysł wyewoluował do scenki przedstawiającej kawałek miasta w stylu sci-fi (zastanwiam się tu pomiędzy futuryzmem w stylu 5th Element, a połączeniem tego dodatkowo ze steampunkiem/dieselpunkiem/czymś 'brudnym, zakurzonym i zlepionym z tego, co było pod ręką'). Aktualnie mam wymodelowanego wspomnianego Mercedesa: O kantach wiem, ale samochody nie będą zbyt dużymi elementami sceny, a ewentualne widoczne ostre krawędzie złagodzę podmalówkami. Jakby ktokolwiek miał jakieś uwagi, ciekawe pomysły czy co tam, chętnie przeczytam. (: Edytowane 14 Marzec 2010 przez KMiklas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 sam steam punk to nie jest dobry pomysl, 5th element predzej, mi sie nasunela scenka z ai, moglo by niezle pasowac klimatem.... samochodzik niezly no ale jak sam przyznales kanty sa i mnie osobiscie raza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Bardzo fajny model i kolorki! Czekam na kolejne upy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 kolorystyka ciekawa... :) spoko pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 model i teksturki bardzo fajne, ubrudź trochę tablice rejestracyjną i będzie zajefajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 imo wporzadku, troche za duzo PSa i poster edge toola. ciezko przez to cos tu dostrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 Update, nowy samochód (-lot właściwie :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 hehe ogolnie ok, ale jak jest taki podrapany to mogłyby być jakieś wgniecienia:P tak mi sie rzucilo w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 strasznie podrapany ten fordzik, ale ogólnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi