Napisano 14 Marzec 201015 l hai thar, w mojej głowie zrodził się jakiś czas temu zamiar wymodelowania samochodu (czego dawno nie robiłem), dokładniej jednego z ostatnich Mercedesów, po czym, jak to u mnie bywa, zmieniłem to i owo, dzięki czemu mój pomysł wyewoluował do scenki przedstawiającej kawałek miasta w stylu sci-fi (zastanwiam się tu pomiędzy futuryzmem w stylu 5th Element, a połączeniem tego dodatkowo ze steampunkiem/dieselpunkiem/czymś 'brudnym, zakurzonym i zlepionym z tego, co było pod ręką'). Aktualnie mam wymodelowanego wspomnianego Mercedesa: O kantach wiem, ale samochody nie będą zbyt dużymi elementami sceny, a ewentualne widoczne ostre krawędzie złagodzę podmalówkami. Jakby ktokolwiek miał jakieś uwagi, ciekawe pomysły czy co tam, chętnie przeczytam. (: Edytowane 14 Marzec 201015 l przez KMiklas
Napisano 14 Marzec 201015 l sam steam punk to nie jest dobry pomysl, 5th element predzej, mi sie nasunela scenka z ai, moglo by niezle pasowac klimatem.... samochodzik niezly no ale jak sam przyznales kanty sa i mnie osobiscie raza....
Napisano 15 Marzec 201015 l model i teksturki bardzo fajne, ubrudź trochę tablice rejestracyjną i będzie zajefajnie.
Napisano 16 Marzec 201014 l imo wporzadku, troche za duzo PSa i poster edge toola. ciezko przez to cos tu dostrzec
Napisano 20 Marzec 201014 l hehe ogolnie ok, ale jak jest taki podrapany to mogłyby być jakieś wgniecienia:P tak mi sie rzucilo w oczy