Łukasz Jaskólski Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Taki oto XIX-wieczny kraś wysokogórski. Dzięki Wszystim zaangażowanym przy wytykaniu błędów w wipie. Pozdro i fragment w oryginalnej wielkości 1
samborek Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Łukasz tą pracką miażdżysz :D ciekawa technika wykonania, widać takie śmieszne paskowo-piórkowate struktury pędzelka, sympatyczne ;D Klimat 100% xD
Scatmax Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Hej. Bardzo ladny portret.Mile kolory.Osobiscie to podoba mi sie sama glowa wszystko poza tym jest potraktowane troche moze zbyt plasko i z wieksza uwaga na tresc a nie forme czyli wydziubanie szczegolikow indentyfikujacych go jako postac fantasy niz malarskosc w przeciwienistwie do malarskiej glowy niczym Wyczolkowski:).Bardzo mi sie podoba ale jednak ma w sobie dwie odrebne historie jak dla mnie. pzdr. Kuba
pressenter Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Świetna praca, prawy but wyszedł po prostu genialnie, miło popatrzeć. Pozdrawiam Sz.
Coyote Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 kolorki mnie niszczą... cwany myk z brushem sweterka :)
serio Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 boskie, może ktoś podmieni fronta na tą wersje finished właśnie.
aspenboy Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Świetne światło, bardzo plastyczne. Moim zdaniem detalu jest w sam raz - praca nie jest przegadana. Generalnie miazga.
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) brusz sweterka dobra rzecz, chociaz mnie sie bardziej podobała wersja gładka(której nie widzieliscie ale zaraz to naprawie). ten fajny pedzelek na wlosach jest dosyc powszechnie spotykany , nie wiem kto jest autorem oryginalu, chyba barontieri Scatmax: chciał niechciał detal musi byc w pracy tego typu, głowa jest najbardziej malarska bo została w niemal niezmienionej formie od wczesnego etapu kolorowania. cały obszar nietkniety glownym swiatlem staralem sie zrobic jak najbardziej pasywny, moze wygladac to nieco płasko bo tłumiełem niektóre elementy tak zeby nie "wyskakiwały". Pewna pierwotna harmonia i spojnosc pracy mogla zostac zachwiana przez proces detalowania, no ale to rzecz normalna, przynajmniej u mnie. Zaraz sprawdze kto to ten Wyczółkowski :D. dzieki i pozdro edit: tak to wygladalo po kolorowaniu czarnobialej pracy Edytowane 23 Marzec 2010 przez Łukasz Jaskólski
mrozik26 Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Cudne kolorki , bardzo fajny ten sweterek , wreszcie czymś zapełnię mój pusty pulpit
brodkins Napisano 11 Maj 2010 Napisano 11 Maj 2010 fajne, lubię Twoje speedy, naciskasz na rysunek, to bardzo dobrze.
maury Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 Kolorki sa idealnie dobrane, choć mam jedną uwage, ten rękaw w swetrze powinien być wyraźniejszy, bo w porównaniu do głowy jest zbyt rozmazany.
Rekomendowane odpowiedzi