Napisano 22 Marzec 201014 l Taki oto XIX-wieczny kraś wysokogórski. Dzięki Wszystim zaangażowanym przy wytykaniu błędów w wipie. Pozdro i fragment w oryginalnej wielkości
Napisano 22 Marzec 201014 l Łukasz tą pracką miażdżysz :D ciekawa technika wykonania, widać takie śmieszne paskowo-piórkowate struktury pędzelka, sympatyczne ;D Klimat 100% xD
Napisano 22 Marzec 201014 l Hej. Bardzo ladny portret.Mile kolory.Osobiscie to podoba mi sie sama glowa wszystko poza tym jest potraktowane troche moze zbyt plasko i z wieksza uwaga na tresc a nie forme czyli wydziubanie szczegolikow indentyfikujacych go jako postac fantasy niz malarskosc w przeciwienistwie do malarskiej glowy niczym Wyczolkowski:).Bardzo mi sie podoba ale jednak ma w sobie dwie odrebne historie jak dla mnie. pzdr. Kuba
Napisano 22 Marzec 201014 l Świetna praca, prawy but wyszedł po prostu genialnie, miło popatrzeć. Pozdrawiam Sz.
Napisano 23 Marzec 201014 l Świetne światło, bardzo plastyczne. Moim zdaniem detalu jest w sam raz - praca nie jest przegadana. Generalnie miazga.
Napisano 23 Marzec 201014 l Autor brusz sweterka dobra rzecz, chociaz mnie sie bardziej podobała wersja gładka(której nie widzieliscie ale zaraz to naprawie). ten fajny pedzelek na wlosach jest dosyc powszechnie spotykany , nie wiem kto jest autorem oryginalu, chyba barontieri Scatmax: chciał niechciał detal musi byc w pracy tego typu, głowa jest najbardziej malarska bo została w niemal niezmienionej formie od wczesnego etapu kolorowania. cały obszar nietkniety glownym swiatlem staralem sie zrobic jak najbardziej pasywny, moze wygladac to nieco płasko bo tłumiełem niektóre elementy tak zeby nie "wyskakiwały". Pewna pierwotna harmonia i spojnosc pracy mogla zostac zachwiana przez proces detalowania, no ale to rzecz normalna, przynajmniej u mnie. Zaraz sprawdze kto to ten Wyczółkowski :D. dzieki i pozdro edit: tak to wygladalo po kolorowaniu czarnobialej pracy Edytowane 23 Marzec 201014 l przez Łukasz Jaskólski
Napisano 23 Marzec 201014 l Cudne kolorki , bardzo fajny ten sweterek , wreszcie czymś zapełnię mój pusty pulpit
Napisano 12 Maj 201014 l Kolorki sa idealnie dobrane, choć mam jedną uwage, ten rękaw w swetrze powinien być wyraźniejszy, bo w porównaniu do głowy jest zbyt rozmazany.