Gość photon Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam, w ramach konkursu na teledysk dla Moby'ego zrobilem taki oto filmik w technice "'3D cartoon": Zgodnie z idea organizatora zachecam do glosowania, jesli komus z Was sie spodoba. Polecam ogladac w HD: http://genero.tv/watch-video/6962/ Co do projektu to powstal przy uzyciu 3dsmax 2009 i AF CS3, realizacja zabrala mi tydzien z zycia "po godzinach" (czyt. nocki), poniewaz dosc pozno dowiedzialem sie o tym konkursie. Ciekaw jestem Waszych komentarzy :) ph. Edytowane 7 Kwiecień 2010 przez photon Dodanie thumbnaila.
Kusanagi Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 bardzo fajny teledysk i swietna piosenka powodzenia !!!
wroniec Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 bardzo przyjemnie się to ogląda tydzień pracy?! szacun co do uwag to podoba mi się leniwa pracy kamery, dobrze to współgra z muzyką, pomysł z nutami i pierścieniem saturna (czy co to tam jest) też bardzo fajny, nie bardzo za to mi odpowiada pilot, śjakiś taki niedopracowany pozdrawiam i powodzenia życzę
Gość photon Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 kusanagi: dzieki :) breja: dzieki, co do postaci to niestety ze wzgledu na termin (dowiedzialem sie dosc pozno o konkursie) nie zdazylem opanowac animacji postaci ;)
piotr kura Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 podoba mi sie praca kamery, ujęcia i ogolny klimat. ogolnie graficznie do dopracowania, kolory, kompozycja, ilosc elementow w danym ujeciu . osobiscie nie pasuje mi rażące 2d-3d. no i konczy sie dosc dziwnie ? ale jak juz pisalem klimat ma dobry a to najwazniejsze powodzenia w konkursie
rayGun Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Fajnie się oglądało, szczególnie podobał mi się fragment z kryształami :) Uwagi mam podobne do poprzedników...
Gość photon Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Ciesze sie, ze wrazenia sa pozytywne, nastawialem sie glownie na utrzymaniu klimatu przez caly czas trwania klipu. piotr kura: moglbys rozwinac swoje uwagi? dla mnie na przyklad ilosc elementow w kazdym ujeciu jest w sam raz, kolory dobieralem starannie i przerobilem wiele wersji, zalezalo mi na takim lekko oldschoolowym wygladzie, dlatego tez animacja rakietki jest mocno uproszczona. Dodam jeszcze, ze jeden tydzien czasu przed sama realizacja poswiecilem na przygotowanie scenariusza, rozne testy stylistyczne itp. i dopiero wtedy ruszylem z finalna produkcja wiec de facto od momentu zaswitania pomyslu w glowie do konca minely 2 tygodnie :) Pozdrawiam wszystkich, ktorzy na mnie zaglosowali, tzn. 2 osoby z max3d.pl ;)
ptfromscr Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak dla mnie rewelacja. Video świetnie dopasowane do chilloutowego klimatu utworu i dopasowane do klimatu wcześniejszych clipów Moby'iego. Miło się ogląda, ciekawe zakończenie nawiązujące do początku animacji, ogólnie na +. Pozdrawiam.
biglebowsky Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak na tydzień po godzinkach to więcej niż milusie. Miły cukierkowy styl. Powodzenia.
Mulholland Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 (edytowane) Fajny klimat. Też chciałem wziąć udział, ale nie dałem rady czasowo. No i utwór akurat z kawałków Mobyego wg mnie słabszy, dosyć monotonny. Powodzenia, nagrody są całkiem niezłe. Sporo tych teledysków. Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez Mulholland
Loopik Napisano 13 Kwiecień 2010 Napisano 13 Kwiecień 2010 Moment z pierścieniem saturna i nutkami jest super, tylko moim zdaniem powinieneś urozmaicić te nutki, nie wszystkie takie same, miałem momentami wrażenie że to nie nutki tylko plemniki. Poza tym bardzo mi się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi