olaf Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) Ok czas na edycję pierwszego postu. Mam nadzieje ze nie łamie nic regulaminu ;) EDIT: dodany update z bocznym widokiem i kółkiem w nosie Mini mino - więcej cech ludzkich niż krowich. W założeniu potomek Minotaura. Minotaur korzystając z faktu, ze cięzko go odnaleźć i łatwo wykrecic się od alimentów trzaskał potomstwo na prawo i lewo nie oszczedzajac ludzi i okolicznego bydła. Powstały różne wariacje, jedną z nich jest minimino Mariusz. Ma wiele cech ludzkich, bo był pozostałością po związku z kobietą. Dedal sam osobiście wykonał smoczek, a Ariadna uszyła koszulkę drużyny Sparta Bulls. wersja z kolczykiem w nosie - po tacie. Edytowane 30 Kwiecień 2010 przez olaf
olaf Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Napisano 10 Kwiecień 2010 inna koncepcja na kamerę i wnętrze, ale jak patrze to pojdzie do smieci. druga grafika, to testowanie klimatu plastycznego. Zastanawiam się teraz nad scenariuszem sceny.
olaf Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Napisano 10 Kwiecień 2010 jednak powrót do pierwotnego pomysłu. podłożone fotki referencyjne beda zastapione grafiką wkrótce.
kengi Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 marcin ty sobie nie zartuj tylko SAGE wreszcie wypusc!
olaf Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Napisano 10 Kwiecień 2010 wtedy zbankrutowałem. Bede mial swoje studio, to się zrobi Sagę Lipton i Anatola.
olaf Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Napisano 11 Kwiecień 2010 wszsytko jeszcze mocno surowe i niedopracowane, ale pokazuje postęp prac, bo moze sie okazac, ze w tygodniu zakopie się w pracy codziennej.
olaf Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 troche się jeszcze gubie z anatomią takiego szkraba, dlatego go sobie wyciągnąłem z tła. wrzucen pozniej spowrotem.
olaf Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Napisano 16 Kwiecień 2010 mały up, ponieważ jest weekend to troche pchne prace do przodu.
olaf Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 powoli pozbywam sie konturów u malucha.
Coyote Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 no fajnie sobie poczynasz ps. pedobear mnie zniszczył :D
olaf Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Napisano 19 Kwiecień 2010 btw wrzucam detal - obszycie koszulki Sparta Bulls nicią ariadny ;)
EthicallyChallenged Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Coś mi się w tym detalu światłocien nie zgadza.Wygląda jakoś...sztucznie. Uważam również, że obrazek by zyskał gdyby ta nitka była skierowana tak bardziej w dół a nie w górę, chyba zapomniałeś o grawitacji? No i kolory taki jakieś jednostajne, weź dodaj trochę i zróżnicuj barwy bo nie mogę na to już patrrzec. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdro.
olaf Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Napisano 23 Kwiecień 2010 Minimino skonczony na rzucie ilustracyjnym. Jakoś na dniach podeślę jakiś detal i rzut z kąta.
Mulholland Napisano 24 Kwiecień 2010 Napisano 24 Kwiecień 2010 Ogólnie fajne, tylko że gdybym nie wiedział że to minotaur to bym się pewnie nie domyślił. Ja bym mu dał jeszcze bardziej byczy/krowi nos, bo teraz wygląda jak diabełek.
lili Napisano 30 Kwiecień 2010 Napisano 30 Kwiecień 2010 poczucie humoru to wazna rzecz xD tylko teraz pomysl ze ktos na tej podstawie ma to wymodelowac w 3d
olaf Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Napisano 30 Kwiecień 2010 ok dodałem kółko w nosie, bo był to b.dobry pomysł i trzeba iśc w stronę odbiorcy (pamiętając ktora stroną się zwracać w czasie marszu) i dodałem widok z boku. z mojej strony ukończone.
MOTHMAN Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 Swietna praca :-) ...z jajem... no i Pedo Bear rzadzi, hahaha
Rekomendowane odpowiedzi