Napisano 10 Kwiecień 201015 l Ok czas na edycję pierwszego postu. Mam nadzieje ze nie łamie nic regulaminu ;) EDIT: dodany update z bocznym widokiem i kółkiem w nosie Mini mino - więcej cech ludzkich niż krowich. W założeniu potomek Minotaura. Minotaur korzystając z faktu, ze cięzko go odnaleźć i łatwo wykrecic się od alimentów trzaskał potomstwo na prawo i lewo nie oszczedzajac ludzi i okolicznego bydła. Powstały różne wariacje, jedną z nich jest minimino Mariusz. Ma wiele cech ludzkich, bo był pozostałością po związku z kobietą. Dedal sam osobiście wykonał smoczek, a Ariadna uszyła koszulkę drużyny Sparta Bulls. wersja z kolczykiem w nosie - po tacie. Edytowane 30 Kwiecień 201014 l przez olaf
Napisano 10 Kwiecień 201015 l Autor inna koncepcja na kamerę i wnętrze, ale jak patrze to pojdzie do smieci. druga grafika, to testowanie klimatu plastycznego. Zastanawiam się teraz nad scenariuszem sceny.
Napisano 10 Kwiecień 201015 l Autor jednak powrót do pierwotnego pomysłu. podłożone fotki referencyjne beda zastapione grafiką wkrótce.
Napisano 10 Kwiecień 201015 l Autor wtedy zbankrutowałem. Bede mial swoje studio, to się zrobi Sagę Lipton i Anatola.
Napisano 11 Kwiecień 201015 l Autor wszsytko jeszcze mocno surowe i niedopracowane, ale pokazuje postęp prac, bo moze sie okazac, ze w tygodniu zakopie się w pracy codziennej.
Napisano 12 Kwiecień 201015 l Autor troche się jeszcze gubie z anatomią takiego szkraba, dlatego go sobie wyciągnąłem z tła. wrzucen pozniej spowrotem.
Napisano 19 Kwiecień 201015 l Autor btw wrzucam detal - obszycie koszulki Sparta Bulls nicią ariadny ;)
Napisano 19 Kwiecień 201015 l Coś mi się w tym detalu światłocien nie zgadza.Wygląda jakoś...sztucznie. Uważam również, że obrazek by zyskał gdyby ta nitka była skierowana tak bardziej w dół a nie w górę, chyba zapomniałeś o grawitacji? No i kolory taki jakieś jednostajne, weź dodaj trochę i zróżnicuj barwy bo nie mogę na to już patrrzec. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdro.
Napisano 23 Kwiecień 201014 l Autor Minimino skonczony na rzucie ilustracyjnym. Jakoś na dniach podeślę jakiś detal i rzut z kąta.
Napisano 24 Kwiecień 201014 l Ogólnie fajne, tylko że gdybym nie wiedział że to minotaur to bym się pewnie nie domyślił. Ja bym mu dał jeszcze bardziej byczy/krowi nos, bo teraz wygląda jak diabełek.
Napisano 30 Kwiecień 201014 l poczucie humoru to wazna rzecz xD tylko teraz pomysl ze ktos na tej podstawie ma to wymodelowac w 3d
Napisano 30 Kwiecień 201014 l Autor ok dodałem kółko w nosie, bo był to b.dobry pomysł i trzeba iśc w stronę odbiorcy (pamiętając ktora stroną się zwracać w czasie marszu) i dodałem widok z boku. z mojej strony ukończone.