Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ok czas na edycję pierwszego postu. Mam nadzieje ze nie łamie nic regulaminu ;)

EDIT: dodany update z bocznym widokiem i kółkiem w nosie

Mini mino - więcej cech ludzkich niż krowich. W założeniu potomek Minotaura. Minotaur korzystając z faktu, ze cięzko go odnaleźć i łatwo wykrecic się od alimentów trzaskał potomstwo na prawo i lewo nie oszczedzajac ludzi i okolicznego bydła. Powstały różne wariacje, jedną z nich jest minimino Mariusz. Ma wiele cech ludzkich, bo był pozostałością po związku z kobietą. Dedal sam osobiście wykonał smoczek, a Ariadna uszyła koszulkę drużyny Sparta Bulls.

mino_fin_ico.jpg

mino_fin1.jpg

wersja z kolczykiem w nosie - po tacie.

mino_fin5.jpg

mino_fin6side.jpg

mino_fin3.jpg

mino_fin4.jpg

Edytowane przez olaf

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

inna koncepcja na kamerę i wnętrze, ale jak patrze to pojdzie do smieci. druga grafika, to testowanie klimatu plastycznego. Zastanawiam się teraz nad scenariuszem sceny.

mini_sketchs2.jpg

mini_sketchs1.jpg

Napisano
  • Autor

jednak powrót do pierwotnego pomysłu. podłożone fotki referencyjne beda zastapione grafiką wkrótce.

mino_02.jpg

Napisano
  • Autor

wtedy zbankrutowałem. Bede mial swoje studio, to się zrobi Sagę Lipton i Anatola.

Napisano
  • Autor

wszsytko jeszcze mocno surowe i niedopracowane, ale pokazuje postęp prac, bo moze sie okazac, ze w tygodniu zakopie się w pracy codziennej.

mino3.jpg

Napisano
  • Autor

troche się jeszcze gubie z anatomią takiego szkraba, dlatego go sobie wyciągnąłem z tła. wrzucen pozniej spowrotem.

mino_pose1.jpg

Napisano
  • Autor

mały up, ponieważ jest weekend to troche pchne prace do przodu.

mino_pose2.jpg

Napisano
  • Autor

btw wrzucam detal - obszycie koszulki Sparta Bulls nicią ariadny ;)

mino_detal.jpg

Napisano

Coś mi się w tym detalu światłocien nie zgadza.Wygląda jakoś...sztucznie. Uważam również, że obrazek by zyskał gdyby ta nitka była skierowana tak bardziej w dół a nie w górę, chyba zapomniałeś o grawitacji? No i kolory taki jakieś jednostajne, weź dodaj trochę i zróżnicuj barwy bo nie mogę na to już patrrzec. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdro.

Napisano
  • Autor

Minimino skonczony na rzucie ilustracyjnym. Jakoś na dniach podeślę jakiś detal i rzut z kąta.

mino5_flat.jpg

Napisano

Ogólnie fajne, tylko że gdybym nie wiedział że to minotaur to bym się pewnie nie domyślił. Ja bym mu dał jeszcze bardziej byczy/krowi nos, bo teraz wygląda jak diabełek.

Napisano

poczucie humoru to wazna rzecz xD tylko teraz pomysl ze ktos na tej podstawie ma to wymodelowac w 3d

Napisano
  • Autor

ok dodałem kółko w nosie, bo był to b.dobry pomysł i trzeba iśc w stronę odbiorcy (pamiętając ktora stroną się zwracać w czasie marszu) i dodałem widok z boku.

z mojej strony ukończone.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.