Gość Neyllya Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 (edytowane) Oto i moja teczka, która zakładam na prośbę pewnego kogoś. Zazwyczaj rysuję w mangowym stylu a tutaj jest próbka (a raczej WIP, którego jakoś dokończyć nie mogę) czegoś w inną stronę :) Edytowane 14 Kwiecień 2010 przez Neyllya
Joel Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 No i cóż ? W czym problem, nie wiesz co dalej?
Gość Neyllya Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Raczej zastanawiam się czy to kończyć i poza tym chciałabym usłyszeć jakieś opinie na temat tej pracy od szerszego grona osób znających się na rzeczy :)
Joel Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Tzn. tak, to jest jeszcze WiP, nie wiadomo co chcesz zrobić. Na chwilę obecną, nałóż jakieś oświetlenie i pogadamy co jest ok, a co nie, bo na razie masz wypełniony szkic. pozdrawiam
telthona Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 spoko. ale ja bym tego mangowym stylem nie nazwała :P proporcje ciała są raczej realistyczne, a twarz i włosy tez jakieś takie mało mangowe.
Rekomendowane odpowiedzi