RaVirr Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 (edytowane) Szkic potwora morskiego, postanowiłem nie posiłkować się opisami tylko stworzyć własną kreaturę : miniaturka: Edytowane 28 Kwiecień 2010 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Nie wkurzaj się na mnie, ale moje pierwsze skojarzenie to miss fitness robiąca szpagat. Sam projekt mi się bardzo podoba, ale poza nie bardzo, właśnie ze względu na to skojarzenie. Ale pewnie to tylko ja tak mam, pewnie nic wielkiego, ale chciałem Ci dac znac. Pozdro i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 EC- się nie wkurzam na Ciebie;) Trochę zmieniłem potworka..a co do tej pozy..ma symbolizować jego bezsilność i wkurzenie, że siedzi sobie na suchym lądzie i nie może popływać:D Kolory pre-alpha : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 imo jest git, choć przyznam że jeśli ma być bezsilny raczej może lepiej by go położyć ;). Przykład. waleń który trafił na plażę i nie może się ryszuć... //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Patrząc na jego budowę anatomiczną i kształt płetw, to i w wodzie by sobie nie poszarżował :). Pomysł bardzo fajny, ale trochę go dostosuj do logiki, w końcu to concept. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Odchudziłem go i trochę wyrenderowałem..chyba bardziej logiczny się zrobił;): Poza póki co zostaje taka sama, ale rozważam zmianę całego dołu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Na kolację widok z boku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 No właśnie Ravirr. Jest ok, ale te płetwy nie powinny mieć kształtu stożka - powinny być płaskie. Oczywiście ostateczny wygląd zależy od ciebie, ale radzę wziąć moją radę pod uwagę, chociażby dla urealnienia samej istoty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 no to raczej stwór do pełzania po dnie i to raczej powolnego, wiec moze jamochłona mu zrobisz zamiast głowy. Nie kojarzy mi sie z mityczną kreaturą, ale wyglada tak leniwie, ze pewnie zyl w czasach starozytnych greków tylko nie dal rady wyjść na skalisty brzeg wiec nikt o nim nie wiedzial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Ja już skończyłem, plansza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Echhh, szkoda, że tych płetfuf nie spłaszczyłeś ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Ciekawa sprawa. Matka rozgwiazda, ojciec strzykwa, a z twarzy podobny do listonosza. niemal czuć zapach morza. trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi