torm Napisano 20 Kwiecień 2010 Napisano 20 Kwiecień 2010 (edytowane) w końcu ;) co prawda, żeby naprawdę dobrze wyglądało, brakuje mi jeszcze dwóch prac... ale póki co... myślę, że i tak zdaje egzamin.... http://bez.cukru.pl/ P.S. mam mały problem z lightboxem, z pierwszego obrazka nie da się przeskoczyć do drugiego i odwrotnie. Może ktoś wie jak to zrobić? -edit-- zaraz wróci :P Edytowane 20 Kwiecień 2010 przez torm
olaf Napisano 20 Kwiecień 2010 Napisano 20 Kwiecień 2010 no i fajnie ze jest. nie ma sie co rozwodzić. powodzenia. p.s. na Twoim miejscu dałbym adres e-mail nie tylko formularz.
Knysha Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 Mały hint: zwiększyłbym miniaturki, tj. prostokąty w stosunku 7:4 - będą łatwiej czytelne :) Uciekł Ci submit z formularza na lewą stronę ;) Tak jak ola-f sugeruje - podaj "surowe" dane kontaktowe do siebie - nie zawsze odwiedzający korzysta z formularza, pomimo tego że ma go podanego przed nosem :)
heaven Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 jak chcesz miec mozliwosc w lewo i w prawo przewijania obrazkow to robisz: rel=lightbox[nazwaalbumu]
droper Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 (edytowane) Za przeskok z obrazka do obrazka odpowiadają dwa najczesciej gify podpięte pod java scripts w lightboxie z napisami next i prev. Załączam ten skrypcik zmodyfikowany przeze mnie z czterema fotkami. Wyedytuj plik index (galeria wykładzin) który sie tam znajduje a wszystko bedziesz mieć jak na dłoni. Plik: http://www.olbudbis.republika.pl/lightbox.rar Pozdrawiam Edytowane 18 Maj 2010 przez droper
torm Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 ola-f - w wolnej chwili na pewno tego dokonam :) Knysha - właśnie chciałem tak kwadratowo, ale teraz myślę, o tym, żeby przerzucić się na kółka ;) dziadek3d - nie zawstydzaj mnie ;) heaven, droper - dzięki za rady, ale chodziło tam o coś innego, po prostu miałem jeden znacznik za dużo i coś nie chciało działać. Poprawione :)
Rekomendowane odpowiedzi