mp1985 Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 help! jestem (lekko mówiąc) początkującym użytkownikiem 3d studio no i... zrobiłem coś takiego (rys. poniżej)... jak to wygładzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp1985 Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 p.s. twarz była robiona za pomocą NURBS-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 jedyny sposób to zrobić od nowa omg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 bez 2 zdan, rob od nowa i inna metoda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 smień temat na zgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 twarz najlatwiej (chyba) zrobic jest metoda polymodelingu - a pozatym max nie jest zbyt dobry do nurbsow (rowniez chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Do modelowania postaci i innych obiektów organicznych lepiej nadają się poligony. Z tym co zrobiłeś niewiele już da się zrobić. Lepiej zacznij od nowa. Najlepiej modeluj na obiektach typu editable poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 ale chyba mozna powiedziec ze jest to jakas forma abstrakcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 zrob mu jeszcze takie same cialo i bedziesz mial jednego ze szwarc charakterow z batmana:) a powaznie to nurbsy sa kijowe w maxie sam robie glowe z \"lat\" nie wychodzi mi rewelacyjnie ale na pewno lepiej jak w nurbsach.wlasciwie to jak na mnie to wyszla i tak dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 jeśli koniecznie chcesz w nurbsach, to przesiądź się na rhino. wczoraj zaczołem się nim bawić...miły program. a nurbsy w max\'ie... zapomnij! to tragedia!!! 8). no ale osobiście nieradzę zabierać się na nurbsy tak odrazu. naprawdę, najpierw posiedź w poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -=VitO=- Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 mam nadzieje ze do tego \"projektu\" nikt Ci nie pozowal bo moglby sie powarznie obrazic :) a tak przy okazi to kobieta czy mezczyzna ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 a ja sie przyczepie: zmien temat na zgodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 ale nie porzucaj tej pracy - jak troche sie przyłozysz to będzie naprawdę fajna abstrakcja :D przejdz do działu finished works i obadaj temat: \"SCENA3d /temat otwarty: zbiór abstrakcji/ wypadki przy pracy\" to moze cie zainteresowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 :D albo po prostu nie rob organiki tylko zacznij od prostych obiektow jak lampka, monitor etc. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi