MLoDY47 Napisano 1 Maj 2010 Autor Napisano 1 Maj 2010 (edytowane) ola-f - Biplane to morderca :) mega fajny!! plasti - Postaram sie tyl dorzucic na dniach . Materialy sa mega proste , chodzi o sam feeling pracy - taki byl moj cel. Edytowane 3 Maj 2010 przez MLoDY47
Beesart Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 ale wypas :) szczena opada :) kadry w renderkach bardzo fajne i ładna typografia i oczywiście model jest na wypasie :) Pozdro
emmilius Napisano 9 Maj 2010 Napisano 9 Maj 2010 Właśnie wyobraziłem sobie taką sytuację. Gość wysiada z samochodu, stoi obok dajmy na to gada przez telefon, i nagle ktoś autku robi garaż z dupy. Echh marny to los ginąć pod kołami własnego auta :). Ale nie przejmuj się, jakoś tak mnie czarnym humorem na mroczne wizje naszło. 5 gwiazdek imo jak najbardziej zasłużone. Ten delikatny róż mocno by się pewnie kobietom spodobał. Pzdr
Idaho Napisano 21 Maj 2010 Napisano 21 Maj 2010 Witam Skąd wziąłeś te piękne pastelowe mapy HDR ? Przypomniało mi się bo taki sam model jak twój widziałem gdzieś na galerii googla tylko że tamten taki hmm "pospolity" w kolorze czerwonym ;). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi