Coyote Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 teraz zrób tak węglem :) Widać ze Rembrandt, ale oczy za blisko siebie. Nos jakiś za krótki, albo za wysoko osadzony. pozdro
xmichalinx Napisano 16 Maj 2011 Autor Napisano 16 Maj 2011 takie cus, za niedlugo jakiegos wiekszego upa dam, bo sie trochu rzeczy nazbieralo
xmichalinx Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 pare rzeczy tuszem z konceptow i ksiazki o anatomii. w koncu cos mozna wrzucic ;)
telthona Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 podobają mi sie te długopisy. dobre ćwiczenia i na końcu nawet fajne designy ;) wrzucaj takich rzeczy więcej, krecha Ci sie fajna wyrobi, i bedziesz jeszcze lepsze fantasy z bańki trzaskał :D może porób też szkice zbroi, mieczy lub innych użytecznych przy tej tematyce rzeczy? .. hm, swoją drogą sama powinnam poszkicować takie bajery. :D
xmichalinx Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 dzieki za koment :) no cos trzeba bedzie porysowac jakichś detali dawnego tego nie robilem. bede za niedlugo mial wiecej czasu to na pewno sie za to zabiore. musze sie w koncu zabrac za robote i z bani calkowicie rysowac bo jak na razie powyzsze szkice to wzorowane sa dosc mocno na pracach" tych lepszych " wiec traktuje je jako takie wprawki/ szkice nad technika pzdr
xmichalinx Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Napisano 23 Lipiec 2011 jesli ktos by sie mogl wypowiedziec to bardzo prosze o krytyke, jak na razie walcze z okraglymi pedzlami, blendigmodem no i w sumie tyle
Coyote Napisano 23 Lipiec 2011 Napisano 23 Lipiec 2011 (edytowane) 10 minutowy over w proporcjach zawsze mi ciężko bez foty, ale co uważałem za stosowne mniej więcej poprawiłem. Strasznie drażniło mnie tło także uprościłem je, trochę pokręciłem w kolorze bo z tego niebieskiego, brudy ci się porobiły :) (na mailu masz z warstwami) Edytowane 23 Lipiec 2011 przez Coyote
xmichalinx Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Napisano 23 Lipiec 2011 dzieki wielkie za ze Ci sie chcialo overa robic, moze faktycznie lepiej to wsciekle tło uspokoic i ujednoliscic. wieczorem sobie to w fotoszopie na warstwach obczaje. odnosnie niebieskiego, to w wersji pierwotniej w ogole go nie bylo, ale jakos rysunek wydawal mi sie ciekawszy jak sie gdzieniegdzie przebijal. pzdr!
xmichalinx Napisano 24 Lipiec 2011 Autor Napisano 24 Lipiec 2011 z dzisiaj malowane "for fun". nie dziabalem dawno temu farbami akrylowymi wiec postanowilem sie chwile zrelaksowac i przypomniec sobie pare rzeczy
xmichalinx Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Napisano 30 Lipiec 2011 podpatrzylem ze niektorzy z Was kredkami robia szkice i do tego grymasow twarzy wiec pozazdroscilem i tez tak zrobilem :P
xmichalinx Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Napisano 5 Sierpień 2011 w przerwach miedzy praca takie cos skrobalem. moja znajoma podeslala mi zdjecie z wakacji i cos mnie tknęło zeby to namalowac. wieksza rodzielczosc na blogu. jesli ktos ma jakies uwagi to jak najbardziej są mile widziane. pozdro
WojtekFus Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 Trochę niekonsekwentnie z oświetleniem w tym ostatnim :) Światło pada z lewego górnego rogu (głowa, ramię). A gość ma oświetloną pierś tak jakby światło padało z drugiej strony. Pozwoliłem sobie na over - mam nadzieję, że nie spartaczyłem sprawy :D
xmichalinx Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 pare rzeczy wrzucam, bo ostatnio mnie tutaj nie bylo. jesli ktos ma jakies uwagi to są bardzo mile widziane. wiekszosc tych rzeczy malowana z natury
xmichalinx Napisano 14 Październik 2011 Autor Napisano 14 Październik 2011 takie cos ostanio dłubalem. szału i wodotryskow nie ma, ale sporo czasu mi to zajelo :P
xmichalinx Napisano 22 Październik 2011 Autor Napisano 22 Październik 2011 ostatnio takie cwiczenie robilem markerami, calkiem ksztalcace :)
xmichalinx Napisano 2 Listopad 2011 Autor Napisano 2 Listopad 2011 zeby nie zamulac cos sobie maluje, jesli ktos chce wytknac jakies błedy - zapraszam wieksza rozdzialka na blogu, elo
WojtekFus Napisano 3 Listopad 2011 Napisano 3 Listopad 2011 Ciekawe drzewne przemyślenia odnośnie światła. Ode mnie jedna porada: jeśli myślisz, że robisz wystarczająco, rób więcej :D Naprawdę miło mi się ogląda Twoją teczkę. Będę dalej podglądał.
xmichalinx Napisano 11 Listopad 2011 Autor Napisano 11 Listopad 2011 @Rothbart - dzieki za mile slowa :) staram sie rysowac jak najwiecej, ale przy tym wnioski wyciagac. niekiedy nie starcza tylko czasu na wszystko co by sie chcialo wrzucam takiego WIPa, mam nadzieje ze go skoncze (wieksza rozdzialka na blogu)
xmichalinx Napisano 15 Listopad 2011 Autor Napisano 15 Listopad 2011 (edytowane) dokonczylem chama, nie wiem czy akurat takie kolory super pasuja. na blogu dalem jeszcze opcje z niebieskim Edytowane 15 Listopad 2011 przez xmichalinx
xmichalinx Napisano 21 Listopad 2011 Autor Napisano 21 Listopad 2011 aaatakieo, obrazki Narrenturmem inspirowane. wieksze rozdzialki na blogu jakktochceelo
xmichalinx Napisano 30 Listopad 2011 Autor Napisano 30 Listopad 2011 w sumie nie wiem czy nudą za bardzo nie wieje z paleta kolorow i czy by czegos na trzecim planie nie domalowac ( cos oryginalnego np. zamek xD )
Kalberos Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 no zamek by spasował albo jakieś góry we mgle bo tak mglisto tam masz:D może zróżnicuj kolor tych drzew żeby to ozywic
Rekomendowane odpowiedzi