Coyote Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 jutro moja kolej :) wieczorem jak będę miał coś sensownego to napisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 no fajnie by bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Ja jutro o 15.15, przez skypea, to sie podziele pewnie od razu po, co tam słychać u loży przepytwaczy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 hehe ;p a ja dziś angielski ustny xD a jutro rozmowa w Nowym Sączu ;p jak miło po koleji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 nie ma się czym stresować... rozmowa z nimi to czysta przyjemność.... :) pozdnrawiam i ide spać bo na nogach ponad 24 godziny. Dajcie znać ile było u was osób bo wczoraj część nie dojechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 19 Maj 2010 Autor Share Napisano 19 Maj 2010 (edytowane) No wlasnie wrocilismy z Nowego Sacza. Rozmowa bardzo fajna, mysle ze lepiej osobiscie niz przez skype'a, bo.... no poprostu sobie nie wyobrazam:) O czym rozmowa? O prackach i ogolnie o tym co sie robi, bardzo na luzie i fajna beka:) Ja jestem bardzo zadowolony, nie przygotowalem sie wcale, ale poszlo samo z siebie. No jak sie nie dostane, to poprostu dlatego ze sa ludzie lepsi ode mnie i tyle:) EDIT: Pan Korczak fajnie powiedział jedną rzecz: że ludzie, którzy chcą się tu dostać (czyt. i takich też szukają) dzielą się na dwie grupy: 1 - ludzie co mają już wiedzę i umiejętności, ale nie wiedzą co z tym zrobić, 2 - ludzie co wiedzą co chcą robić, ale nie wiedzą jak. Edytowane 19 Maj 2010 przez XaoC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 No wlasnie wrocilismy z Nowego Sacza. Rozmowa bardzo fajna, mysle ze lepiej osobiscie niz przez skype'a, bo.... no poprostu sobie nie wyobrazam:) O czym rozmowa? O prackach i ogolnie o tym co sie robi, bardzo na luzie i fajna beka:) Ja jestem bardzo zadowolony, nie przygotowalem sie wcale, ale poszlo samo z siebie. No jak sie nie dostane, to poprostu dlatego ze sa ludzie lepsi ode mnie i tyle:) EDIT: Pan Korczak fajnie powiedział jedną rzecz: że ludzie, którzy chcą się tu dostać (czyt. i takich też szukają) dzielą się na dwie grupy: 1 - ludzie co mają już wiedzę i umiejętności, ale nie wiedzą co z tym zrobić, 2 - ludzie co wiedzą co chcą robić, ale nie wiedzą jak. o, ja jestem z grupy no. 2 jak mnie nie wezma to nie rozumiem. :-P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 19 Maj 2010 Autor Share Napisano 19 Maj 2010 o, ja jestem z grupy no. 2 jak mnie nie wezma to nie rozumiem. :-P hehe No ja podobnie, ta 2ga grupa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Sądzę że jest nas tu więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Ja też wróciłem z Sącza przed momentem i jestem bardzo zadowolony :) "jedno z silniejszych portfolio tutaj... " także mam się z czego cieszyć i w sumie z całej rozmowy wyszła rozmowa na luzie o mulinisie i próba szybkiego 3minutowego sportretowania jedynej pani z komisji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 No to gratulacje masz chyba już wyniki rekrutacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 A ja tak czy siak będę musiał tam w przyszłym tygodniu pojechać. Miło było, fajnie, luźno, ale cóż. :) Pomyślałem- za stary jestem na takie wyjazdy... i że obowiązki... i mnie dopadł los ;) Przez Skype jednak się nie da za bardzo. I ogromnie przeze mnie uwielbiane na wszelakich rozmowach o pracę pytania zmory- opowiedz nam coś o sobie i jakie są twoje wady ;) Poza tym pozdrawiam szanowną lożę bo jestem przekonany, że to czytają. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 również pozdrawiam i obiecuje ze następnym razem łapówka będzie większa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 @Coyote - gratsy stary :). Ja również pozdrawiam szanowną komisję i ogłaszam wszem i wobec że jutro oferuję 2x tyle co Coyote :D. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Ale się podlizują :P hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Ja też wróciłem z Sącza przed momentem i jestem bardzo zadowolony :) "jedno z silniejszych portfolio tutaj... " także mam się z czego cieszyć i w sumie z całej rozmowy wyszła rozmowa na luzie o mulinisie i próba szybkiego 3minutowego sportretowania jedynej pani z komisji :D co to jest mulins ( k.rwa albo jestem strasznie tempa albo to jest jakis slang o ktorym jeszcze nie mam pojecia) i co to znaczy sportretowanie pani z komisji???? w ogole po waszych komentarzach i ze przez skajpa to sie nie da, to mam w gaciach juz wszystko co sie da.. ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 A ja tak czy siak będę musiał tam w przyszłym tygodniu pojechać. Miło było, fajnie, luźno, ale cóż. :) Pomyślałem- za stary jestem na takie wyjazdy... i że obowiązki... i mnie dopadł los ;) Przez Skype jednak się nie da za bardzo. I ogromnie przeze mnie uwielbiane na wszelakich rozmowach o pracę pytania zmory- opowiedz nam coś o sobie i jakie są twoje wady ;) Poza tym pozdrawiam szanowną lożę bo jestem przekonany, że to czytają. ;) ej a miales rozmowe przez skajpa z kamera czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Z kamera. Sluchaj. Spodziewałem się, że Skype będzie nieciekawym rozwiązaniem, ale musiałem pójsć na jakieś kompromisy bo wyrwanie się z Gdańska było dość ciężkie. Tak czy siak zaprosili mnie na rozmowę za tydzień w cztery oczy, więc logicznie myśląc wydaje mi się, że przy końcu rekrutacji najlepszym strategicznie dla ciebie wyjściem byłoby po prostu się tam pojawić, choć z Danii to może odrobinę większy problem i myślę, że jako poza granicami będziesz odbierana na trochję innych prawach.. Myślę, że to mocno indywidualny tok rozmów i samego wyboru kandydatów. Ja tak czy siak pojadę jeśli to ma zaważyć na dostaniu się. Tyle :) http://www.hospitalityclub.org -jeśli miałabyś problem z noclegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 mialam juz raz rozmowe kwalifikacyjna przez telefon, bo bylam w tym czasie na jeszcze innym koncu swiata, i bylo okej, a nawet bardzo milo. wiadomo - jest to bardzo 'inne' rozmawiac w 4 oczy niz przez mikrofon i sluchawke, ale nie musi byc to od poczatku skazane na fiasko. jeszcze dzisiaj bede dobrych mysli - a przynajmnej postaram sie. zobaczymy co z tego wyjdzie. :-)) z tego co mi wiadomo to jest wiecej osob ktore maja rozmowe przez skajpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 co to jest mulins ( k.rwa albo jestem strasznie tempa albo to jest jakis slang o ktorym jeszcze nie mam pojecia) i co to znaczy sportretowanie pani z komisji???? http://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Mullins http://www.goodbrush.com/ takie miałem zadanie wyciągnąłem kartkę i ołówek (chciałem węglem ale myslalem ze nie miałem) takie zadanie a może kaprys komisji rekrutacyjnej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Mullins http://www.goodbrush.com/ takie miałem zadanie wyciągnąłem kartkę i ołówek (chciałem węglem ale myslalem ze nie miałem) takie zadanie a może kaprys komisji rekrutacyjnej ;) o boze, toz to podstawy, a ja ich jeszcze nie znam.. :-PP :-// a mam za dwie godziny rozmowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 a dużo było ludzi na waszych rozmowach wszyscy przyjechali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 ja jak przyjechałem były dwie kobitki i ja z czego jedna już była po rozmowach a druga była po mnie (potem jak z nią gadałem w busie okazało się ze po niej już nikogo nie było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 oo o jaaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 u nas było podobnie :) nie było aż tak wiele osób... część nie dojechała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 jestem po rozmowie przez skajpa i bylo super! X-D oczywiscie Opowiedz nam o sobie :-) A ze jestem taką interesującą osobą to naturalnie, że poszło super, hehehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 20 Maj 2010 Autor Share Napisano 20 Maj 2010 ...w tym roku jest wiecej muchachas niz muchachos... No wlasnie.... we wtorek jak mialem rozmowe, cos kolo 15 zdaje sie, to bylo nas.... 5ciu kolesi? A tu na forum tylko messyann, to gdzie reszta?:) No przydaloby sie jakies zroznicowanie, byloby ciekawiej i weselej:) Ale to bede rozkminial jak juz beda wyniki, bo jak na dzien dzisiejszy spadla mi samoocena i przypomnialem sobie poprzednie egzaminy do ASP.... Ze wrazenie zawsze super, ale.... Az przychodzi mi do glowy takie zjawisko: Bo ja uwielbiam chodzic na egzaminy wstepne, to jest moje hobby, zbieram poprostu punkty i wymieniam na stacji BP:Dhehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Xaoc nie wiesz jak to jest z u nich z ubezpieczeniem i statusem ucznia jakaś legitymacja na którą by można było brać tańsze bilety bo w sumie wychodzi na to ze nie jesteśmy studentami tylko uczestnikami projektu. zapomniałem się zapytać jak byłem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 No wlasnie.... we wtorek jak mialem rozmowe, cos kolo 15 zdaje sie, to bylo nas.... 5ciu kolesi? A tu na forum tylko messyann, to gdzie reszta?:) No przydaloby sie jakies zroznicowanie, byloby ciekawiej i weselej:) Ale to bede rozkminial jak juz beda wyniki, bo jak na dzien dzisiejszy spadla mi samoocena i przypomnialem sobie poprzednie egzaminy do ASP.... Ze wrazenie zawsze super, ale.... Az przychodzi mi do glowy takie zjawisko: Bo ja uwielbiam chodzic na egzaminy wstepne, to jest moje hobby, zbieram poprostu punkty i wymieniam na stacji BP:Dhehehehehe muahahahahaha... dobre, dobre... no wlasnie gdzie sa laski? gdzie sie podzialy a tak w ogole to ocb ze tyle ich jest, ja myslalam ze to taki typowo meski kierunek i w ogole to jest przeciez jedyny powod dla ktorego sie zapisalam.. kurde co za rozczarowanie, do wojska przeciez tez nie pojde bo tam tez ich jest juz za duzo. to co ja mam teraz?? X-P X-P X-P X-P ale faza, bedzie drama, malowanie paznokci, de hills i te sprawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 20 Maj 2010 Autor Share Napisano 20 Maj 2010 @Coyote - no wlasnie sie nie spytalem, ale z tego co rozumiem, to nie ma zadnej legitki = zadnych znizek. Ale z drugiej strony, gdzie Ty bedziesz jezdzil i KIEDY?:D:D @messyann - jak bedziesz potrzebowala kolezanki to miejscowe sie zatrudni :D:D:D hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 ciekawe ile osób było 20 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 (edytowane) eMa ;D dzieki messyann jeszcze raz ;) nie pokazywało mi w subskrypcjach że nowe posty są ;p a ja dziś wróciłem koło 21ej do domu ;p osób ja wiem może z 10ęć było ;) ofc grupa druga ;D czyli coś jednak chyba nie zbyt pewnie ;p no no Coyot gratki ;> ja się cieszyłem że super poszło a Ty taką pochwałę zgarnąłeś ;D Pierwsze co uderzyło we mnie to bardzo przyjazna,otwarta atmosfera zaraz po wejściu do pokoju, na uwagę również zasługuje moim zdaniem ciekawe podejście bardzo w sumie osobiste i indywidualne w rozmowie ;) Żyri trochę mi się skojarzyło z tym z "mam talent" ;p fajna zmiana po komisji maturalnej :D no i fajnie było po stresować się tuż pod drzwiami grupowo xDD Mam takie pytanie, czy ja jedyny w garniaku pojechałem?;p A tak w ogóle to jak jechałem z Lublina to jeszcze trasa Lublin-Tarnów jako tako, ale szczerze Tarnów-Nowy Sącz to był niezły rollercoaster ;p jechałem busem bptour, w ogóle takie akcje były, ciężko to opisać xD Powodzenia wszystkim i oby zrobili jak największą grupe :D Edytowane 20 Maj 2010 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 @Coyote - no wlasnie sie nie spytalem, ale z tego co rozumiem, to nie ma zadnej legitki = zadnych znizek. Ale z drugiej strony, gdzie Ty bedziesz jezdzil i KIEDY?:D:D możliwe ze będę jeździł ale bardziej zależy mi na ubezpieczeniu :) poza tym tańszy soft można kupić na przykład od Adobe :) kredyt studencki jak ktoś nie ma hajsu etc etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 więc pierwsza grupa skończyła teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać i liczyć że spotkamy się w forumowym gronie w NS w czerwcu :) fajnie by było... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 dokładnie :) jak będziecie już znać wyniki to dawajcie znać trzeba się ugadać na jakieś spotkanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 dokładnie :) jak będziecie już znać wyniki to dawajcie znać trzeba się ugadać na jakieś spotkanie :) oczywiście jak się dostaniemy. Zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 hehe ;p ja myślałem że już skocze z ekipa a tu wszyscy się zmywali ; by the way, miałem przyjemność obejżenia hexamerona i plumma ;p jak kolwiek się pisze to pierwsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 może i lepiej dla Ciebie Swiezy my XaoC zostaliśmy z ekipa :) omijając 2 pks do domu potem skończyło się to tak że staliśmy 4 godziny w w Częstochowie... Masakra, więc może lepiej dla Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 ojoj ;D nieźle ;) no ja na wariackich papierach taxą na przystanek na ostatni autobus (mam je 2 w ciągu doby) no nie chciałbym spędzać nocy w akademiku NS bo kurcze brakło by mi potem dychy do biletu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 oczywiście jak się dostaniemy. Zobaczymy :) no pewnie myślę ze wtorek środa i będą maile na poczcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 pokazywał mi że ma 4y takie grube, wypasione teczki z aplikacjami,bynajmniej mi ciężko oscylować ile to mogłoby zająć. a w ogóle bawicie się już majka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 No mam nadzieje :) bo już chciał bym dostać info że jestem w garstce szczęśliwców :P jak nie wysyłam papiery jeszcze raz na czerwiec :) tylko nowe zdjęcia będę musiał zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 hahha myślałem o tym samym ;) no ciekawe ile dojdzie na czerwiec, oby nie dużo, ale co słyszałem parę osób z naszej rekrutacji się wykruszyło, samych z siebie. nic kurcze myślałem że już po stresie, oceny semestralne za mną, matury za mną, a tu czekać na wyniki ;D co w sumie jest dla mnie najważniejsze z tego wszystkiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 @wszyscy - jest piątek, czas odreagować trochę stres, a później znów się trochę po stresować ;). Miłego weekendu wszystkim, powodzenia - mam nadzieję że uda nam się spotkać w NS. Jadę na koncert Dżemu P.S @Coyote - sprawdź PM proszę. P.S2 Pozdrowienia dla wszystkich z 20ego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 ja zostaje w domu i posiedzę z majką ;p Pozdrowienia dla wszystkich z 20ego :). To ja to ja! xD a jednak ktoś jest oprócz mnie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Demo reel pana Mariusza Korczaka znalazlam :-) http://www.cgreels.com/?p=789 edit: one more Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 chciał bym zdobyć kawałek tej wiedzy którą Mariusz posiada... wieki szacunek :) super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=517536&page=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=517536&page=15 jaka faza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 kredyt studencki jak ktoś nie ma hajsu etc etc kredyt studencki jest dla osob z ligitymacja studencka (nie uczniowska) i do 25 roku zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi