Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Komentarze mile widziane :]

Suzuki gsr:

s.jpg

Edytowane przez zgred

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 10,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładny model, render bez szału ale nie jest zły. Jedynie kierunkowskazy takie niezbyt udane.

Napisano

No faktycznie renderowi trochę brakuje. Do tego imo przydałoby się postpro w może takim kierunku ? ---->

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez NV

Napisano

te smugi sa bez sensu, reszta, ok

model swietny, renderowi rzeczywiscie brakuje postrpo...

Napisano

jest trochę niezgodności ;) http://www.topsir.com/d/2007-5/Suzuki-GSR-600-2006-Sportbike-38.jpg silnik inaczej trochę wygląda, kierownica nie jest tak wysoko (chyba że to jakiś mod), osłona licznika inna też. Ale ogólnie to model i render trzyma poziom. Samo wymodelowanie motocykla to strasznie pracochłonna rzecz, dlatego podziwiam Cię za wytrwałość:)

edit:

wiem, że to Twoja praca i wg. Ciebie render jest pewnie ok i jaki miałeś zamysł taki zrobileś, ale ja bym to widział tak:

8df111b887.jpg

edit2: rzeczywiście - nie ma niezgodności :) nie pomyślałem, że motocykl może być postawiony z drugiej strony :)

Edytowane przez trosiek

Napisano

bardzo fajny model. nad materiałami rzeczywiście można jeszcze popracować. ale i tak obrazek zdecydowanie na poziomie. mógłbyś się pokusić jeszcze o jakieś zbliżenia. bo z tego co widzę masz sporo detalu w modelu, który na takim ujęciu jednak się gubi.

Pozdr.

Dawid

Napisano
  • Autor
Nie, nie ma niezgodności w silniku... Zobacz która strona motoru jest pokazana na tej fotografii.. Ta, gdzie nie ma nóżki.

Zobacz tutaj http://www.motocyklmania.com/grafiki/motocykle/GSR600-000156.jpg

Na moim renderze jest pokazana właśnie ta strona druga strona, fakt powinienem odbić lustrzanie cały obrazek. Wiec co jak co, ale model jest zgodny ;]

Co do posta, to twój trosiek bardzo ładnie wygląda.

Ogólnie dzięki wszystkim za komentarze :)

Edytowane przez zgred

Napisano
  • Autor

post wyżej jest przecież napisane, że to lustrzane odbicie...

Napisano

Wersja troska bardzo dobra, przez zmniejszenie renderu nie widac tez slabego wygladzania.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności