cucsoniuss Napisano 15 Maj 2010 Napisano 15 Maj 2010 Witam od jakiegoś czasu dłubie ten oto motor. Jest to motor z ery bicia rekordów prędkości. Uzyskano nim na torze w Brooklands prędkość 174 km/h. Niewiele referek znalazłem, ale myśle że z tego co mam można coś wyskrobać. a tutaj wynik mojej dotychczasowej pracy: 1
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Maj 2010 Napisano 15 Maj 2010 Super "przecinak" :) Czy silnik ktory jest w tym motocyklu stosowany byl w Bloody Mary (wyscigowym "samochodzie")?? Moze masz takie info?
cucsoniuss Napisano 15 Maj 2010 Autor Napisano 15 Maj 2010 Silnik ten był robiony przez firmę Anzani Engine z Wielkiej Brytani...sporo szukałem jakiejs dokumentacji tego silnika ale niestety nie znalazłem za wiele. Za to większość tych silników ma podobny układ wiec być może był stosowany
KoMic Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 silnik robi wrazenie, sporo dlubania. jak wyglada sprawa z polycountem? Planujesz zrobic nudna wersje studyjna, czy moze usadowisz go w akcji jakiejc ciekawej scenerji?
cucsoniuss Napisano 17 Maj 2010 Autor Napisano 17 Maj 2010 Zrobię też wersję studyjną, ale marzy mi się coś takiego: Uploaded with ImageShack.us Jak na razie to silnik plus 2 koła dają 650 tyś poly
Hynol Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 Fajna maszyna. Ja jestem miłośnikiem nieco późniejszych maszyn, ale i tak będę trzymał kciuki i zaglądał. Idzie dobrze. Powodzenia.
DonJakub Napisano 27 Maj 2010 Napisano 27 Maj 2010 fajnie się zapowiada lubie takie starocie, dobry detal
Gość fishinthewater Napisano 28 Maj 2010 Napisano 28 Maj 2010 Fajne koła i detal:) Właśnie się zabieram za koła do mojej rikszy i zastanawiałem się jak się za nie zabrać :)
Pawel Lipka Napisano 28 Maj 2010 Napisano 28 Maj 2010 Bedzie kozacko! Dbasz o wszystko jak na razie, powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi