Napisano 15 Maj 201014 l Witam od jakiegoś czasu dłubie ten oto motor. Jest to motor z ery bicia rekordów prędkości. Uzyskano nim na torze w Brooklands prędkość 174 km/h. Niewiele referek znalazłem, ale myśle że z tego co mam można coś wyskrobać. a tutaj wynik mojej dotychczasowej pracy:
Napisano 15 Maj 201014 l Super "przecinak" :) Czy silnik ktory jest w tym motocyklu stosowany byl w Bloody Mary (wyscigowym "samochodzie")?? Moze masz takie info?
Napisano 15 Maj 201014 l Autor Silnik ten był robiony przez firmę Anzani Engine z Wielkiej Brytani...sporo szukałem jakiejs dokumentacji tego silnika ale niestety nie znalazłem za wiele. Za to większość tych silników ma podobny układ wiec być może był stosowany
Napisano 17 Maj 201014 l silnik robi wrazenie, sporo dlubania. jak wyglada sprawa z polycountem? Planujesz zrobic nudna wersje studyjna, czy moze usadowisz go w akcji jakiejc ciekawej scenerji?
Napisano 17 Maj 201014 l Autor Zrobię też wersję studyjną, ale marzy mi się coś takiego: Uploaded with ImageShack.us Jak na razie to silnik plus 2 koła dają 650 tyś poly
Napisano 17 Maj 201014 l Fajna maszyna. Ja jestem miłośnikiem nieco późniejszych maszyn, ale i tak będę trzymał kciuki i zaglądał. Idzie dobrze. Powodzenia.
Napisano 28 Maj 201014 l Fajne koła i detal:) Właśnie się zabieram za koła do mojej rikszy i zastanawiałem się jak się za nie zabrać :)