Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć, mam problem...

Kieeeedyś zrobiłem fajny model lokomotywy, ale to było w max 2009 i chciałem ten plik otworzyć w maxie 9, ale program krzyczy, że nie można odczytać pliku...

Import i Merge w "dziewiątce" nie działają z plikami zapisanymi w 3ds max 2009, mimo, że jest to też plik *.max

A chciałem dokończyć scene, na która poświęciłem kilka tygodni...

Jest możliwość przekonwertowania tego pliku tak, żeby można go było otworzyć w starszych wersjach? Albo jakiś inny cudowny sposób na otworzenie?

pozdro

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

kiedy nie mogę tego otworzyć... 2009 juz nie mam, a mam 9 i tu pies pogrzebany, bo wyeksportowac moglbym tylko po otwarciu pliku... a gdybym to wstawil na rapidshare - moglibyscie mi to wyeksportowac na obj albo fbx i zapisac tez na rapidzie :P?

Napisano

A gdybyś zainstalował wersje próbną 2009 aby tylko otworzyć i wyeksportować plik? Czy to nie wchodzi w grę?

Napisano
  • Autor

niestety trial juz na moim kompie byl wykorzystany i nie moge :P ale sciagnalem z autodesku 2011 i pozniej zobacze czy da rade ;)

dzieki za pomoc panowie, jakby nie dzialalo to odezwe sie do ktoregos z was na priv, coby nie robic na forum smietnika ;)

>do zamkniecia