Paweł Kaczmarczyk Napisano 20 Maj 2010 Napisano 20 Maj 2010 No więc i ja spróbuję sił, temat bardzo przystępny. Wydarzenie to Obrona Jasnej Góry, wstępnie szkic i kolor. Wszelkie uwagi bardzo mile widziane. ;)
Joel Napisano 20 Maj 2010 Napisano 20 Maj 2010 No ciasno, szlachcic jakby spłaszczony, ale na razie nic nie mówię, zobaczę jak to dalej pociągniesz. Sam temat jest świetny, może i sam coś wysmaruję, bo mamy różnorodność i bogactwo możliwych scen. Szkoda, że jeszcze się grzebię ze śrubowaniem ocen, składaniem papierów, teczką do szkoły itp., echhh, kiedy to się skończy :).
Paweł Kaczmarczyk Napisano 20 Maj 2010 Autor Napisano 20 Maj 2010 Macie rację panowie, mi też się wydaje że jest zbyt wąsko. Mimo to kadr na pewno widzę pionowy, no i nie chcę się też zapędzac w jakieś bitwy pod Grunwaldem żeby to wszystko w miarę ogarnąć i mam nadzieję ukończyć dlatego staram się oszczędnie z elementami i postaciami. Tam w tle bedzie jeszcze gromadka, ale to wyjdzie z czasem. Joel cierpliwości, już nie wiele zostało. :)
Rekomendowane odpowiedzi