Napisano 25 Maj 201014 l Witam, Ostatnio coraz więcej w moim życiu się dzieje i żeby się nie pogubić postanowiłem sobie skombinować jakiś fajny kalendarz na pulpit, w którym można zapisywać ważne rzeczy, fajnie też jakby miał jakieś przypomnienia kilka dni przed.. jak i w sam dzień. Może znacie jakieś sprawdzone programy? (jakby jeszcze było mało ramo żerny to już w ogóle osiągnąłbym ..... coś przyjemnego ;)
Napisano 25 Maj 201014 l Ale to ma być aplikacja działająca z pocztą? Ja korzystam z Thunderbirda z niezastąpionym dodatkiem Lightning - jego znowu można synchronizowac np. z Google Calendar. Ewentualnie przeglądarkowy Google Calendar a do tego pewnie są jakieś widgety na pulpit (w windowsie to się chyba nazywa gadżety) :) Wysle Ci smsa jak bedzie trzeba itp...
Napisano 25 Maj 201014 l jak musisz miec osobny, to rainlendar, ale ja korzystam z onlineowego google calendara, sprawdza sie lepiej, bo moglem udostepnic czesc wydarzen innym.
Napisano 25 Maj 201014 l Ja uzywam Reinlendara: http://www.rainlendar.net/cms/index.php +za kilka euro masz licencje na synchronizacje z kalendarzem google'a i Remember the Milk. Super sprawa. Uzywam w domu i obu pracach :)