Lion MacArtur Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Mój debiut. Proszę o łagodny wymiar kary ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 ciekawa rzecz ale niewiem jak na to sie patrzy. ogólnie to fajne , ale popracój jeszcze nad tłem i otoczeniem bo to najgorzej tu wypadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 wydaje mi sie ze to zwierzatko wyglada troche inaczej... to co wystaje z muszli powinno byc zblizone do kalamarnicy... chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion MacArtur Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 To \"zwierzątko\" nie żyje od kilku milionów lat i tak naprawdę wiadomo tylko jak wyglądała jego muszla, więc to tylko moja wizja. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 a mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 no fajne - takie proste, kolorowe i przyjemne dla oka - aczkolwiek - chyba troche zbyt proste moim zdaniem - przynajmniej ta miekka czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Dla mnie ok! Tylko troche sztuczna część żywa muszli. (może trochę przeźroczystości dla stworzenia, jakieś błony czy coś w tym rodzaju?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 A dla mnie spox... to jego pierwsza pracka wie super!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogue Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Gratuluje pierwszej pracy. Jednak ja chcialem o czymś innym, mianowicie o tym nieszczęsnym Amonicie :-) Gdybys napisal że to jakiś skorupiak nienawzany nie pisnalbym ani slowa ale chciales zeby to byl amonit wiec .. Chyba wiem dlaczego ten amonit ma TAKIE cieniutke macki - zeby mogl sie zmieścić w tych kilkunastu zwojach skorupy. przegiales przynajmniej o polowe zawijasow. Amonity to kuzyni łodzikow, więc były podobne do nich. Jesli robisz zwierze ktore istnialo, i wiadomo jak wyglada, staraj sie zeby bylo jak najbardziej realistyczne :) Zycze powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion MacArtur Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Rogue: gratuluję wiedzy, wiem, że mój amonit nie jest zbyt realistyczny, ale to taka moja wizja :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Lion MacArtur: z amonitem to ma niewiele wspolnego, musza wygloda zupelnie inaczej tj tez ejst zwinieta tak, ale to wszystko.. studiowalem geologie przez chwile i na amonity sie napatrzylem:) linia goniacytowa, choaniocytowa amonitowa fuj! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Popieram Uncla mi to wygląda na metalową muszlę z kwiatkiem w środku. Co do scenki, jak byś dał kilka okazów to może by trochę ciekawiej wyglądało, ale jak na pierwszą zamieszczoną prace bardzo pozytywnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 szpoks mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi