Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

To \"zwierzątko\" nie żyje od kilku milionów lat i tak naprawdę wiadomo tylko jak wyglądała jego muszla, więc to tylko moja wizja. Dzięki za zainteresowanie.

Pozdrawiam

Napisano

no fajne - takie proste, kolorowe i przyjemne dla oka - aczkolwiek - chyba troche zbyt proste moim zdaniem - przynajmniej ta miekka czesc

Gość Savoy
Napisano

Dla mnie ok!

Tylko troche sztuczna część żywa muszli.

(może trochę przeźroczystości dla stworzenia, jakieś błony czy coś w tym rodzaju?)

Napisano

Gratuluje pierwszej pracy.

Jednak ja chcialem o czymś innym, mianowicie o tym nieszczęsnym Amonicie :-)

Gdybys napisal że to jakiś skorupiak nienawzany nie pisnalbym ani slowa ale chciales zeby to byl amonit wiec ..

Chyba wiem dlaczego ten amonit ma TAKIE cieniutke macki - zeby mogl sie zmieścić w tych kilkunastu zwojach skorupy. przegiales przynajmniej o polowe zawijasow.

Amonity to kuzyni łodzikow, więc były podobne do nich.

Jesli robisz zwierze ktore istnialo, i wiadomo jak wyglada, staraj sie zeby bylo jak najbardziej realistyczne :)

Zycze powodzenia !

Napisano

Lion MacArtur: z amonitem to ma niewiele wspolnego, musza wygloda zupelnie inaczej tj tez ejst zwinieta tak, ale to wszystko.. studiowalem geologie przez chwile i na amonity sie napatrzylem:) linia goniacytowa, choaniocytowa amonitowa fuj! ;)

Napisano

Popieram Uncla mi to wygląda na metalową muszlę z kwiatkiem w środku.

Co do scenki, jak byś dał kilka okazów to może by trochę ciekawiej wyglądało, ale jak na pierwszą zamieszczoną prace bardzo pozytywnie.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności