adek Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Właśnie pojawił się do pobrania nowy numer magazynu .PSD (07/2010). Przypominam tylko, iż od poprzedniego numeru magazyn .PSD wychodzi tylko i wyłącznie w formie elektronicznej i można go pobierać za darmo. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1206
lisu Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 huhu leci na ryj, kolaże komunijne nie sprzedaja sie juz tak dobrze jak kiedyś :]
Dann.G Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 bardzo słabe... i jeszcze slabsze konkursy organizuja po znajomosci nagrody rozdaja :D ..europejska profeska
prrrszalony Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Wszyscy po tym tak jadą, że aż mi się zrobiło ich szkoda i sam sprawdziłem co w tej gazecie jest. Właściwie ciężko odróżnić reklamy od nie reklam. Do tego kilka tutków, które można dorwać w sieci we wszelakich konfiguracjach... i już. Ale to nie tłumaczy tonu, w który ludzie o tym piszą :D Ktoś może powiedzieć ile to kosztowało? Może w cenie leży to oburzenie :D
Scott_ Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Z tego co wiem, to chyba 29 zeta. Moim zdaniem o wiele wyższy poziom prezentuje Computer Arts.
avik Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Taa 29... Kiedy były jakieś lepsze pierdółki na płycie oprócz zdjęć, to i po 69 zeta. Co do Computer Arts mam podobne zdanie, ale u mnie w mieście jeszcze nie znalazłem :(. Nie wiecie może, czy w/w pismo również ukazuje się w wersji elektronicznej?
Rekomendowane odpowiedzi