Posted June 7, 201015 yr UWAGA!!! Sonda dwuczesciowa! Kliknij by glosowac na prace w tym poscie! EthicallyChallenged icecold Scatmax regnar KrapcjuszKyrpawski Silvanus Uriel comander_barnik Myszolinda Ojot JakkaS selfu leszek_lenia cwk resh Edited June 7, 201015 yr by OmeN2501
June 7, 201015 yr Author UWAGA!!! Sonda dwuczesciowa! Czesc druga - TU JEST SONDA DO TEJ CZESCI Thalion Tasior Ojot RaVirr emmilius Naru SBT77 chudek Mellon _Clavius_ Cola mrozik26 mc_art prrrszalony Frank600 maciekG DaRoZ serio Drakula
June 7, 201015 yr serio przynajmniej z dystansem :D (ha!)... głos jednak na Drakulę, wsadził tu wszystko czego trzeba: zniszczenia, wielkie miasto, pustkowie :) a jednocześnie praca nie jest screenem z Fallouta bądź konceptem z Afterfalla
June 7, 201015 yr Moje to za to jakiejś faworyzacji doznały bo są obydwie a mówiłem, że zgłaszam drugą (:
June 7, 201015 yr Author Praca Serio sie nie wyswietla bo cos mu chyba hosting nawala a Ojotowi sie nalezalo :P Wypadek przy pracy ;]
June 7, 201015 yr Praca prrrszalonego mnie rozwaliła i na dechy z krzesła zrzuciła... nukabook... hahaha
June 9, 201015 yr prrrszalony - genialne:) słitaśna focia, jeszcze pasuje zrobić średnią 5zero za zdjęcie.