klikus1984 Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Po wielu próbach ze światłem wyszło coś takiego... PS, Vryj
plasti Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 bardzo fajnie, tylko mieszanka tej trawki jakos mnie gryzie, ze pierw wysoka a pozniej scieta...
simonhc Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Jest niezle jednak bardzo dreczy mnie dziwny bokeh na drzewie na pierwszym planie. Ogolem przepalenia sa zbyt mocne na elewacji. Blur w naroznikach zbyt mocny IMO. Z modelingu to gasior plasko wyszedl. Kolorystyka przyjemna, roslinnosc rowniez. Keep going! zapowiada sie solidna robota
Bonifatz Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Fajny redner, przyjemny dla oka. Jednak podpisuję się pod tym co pisze simonhc bokeh trochę dziwny + świat się kończy w odbiciu w szybie.
terenas Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 popraw to co koledzy napisali wyżej i będzie wypas, szczególnie przyjmena roślinność, można wiedzieć czym robiona/źródło jej pochodzenia ? czekamy na apdejty!
jlidesign Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zieleń spoko ale co to jest w basenie wgląda jak naleśniki :) no i łysy salon :(
klikus1984 Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 Dziekuje bardzo za kommenty, z wiekszoscia sie zgadzam, przepalenia rzeczywiscie za duze i bokeh za ciezki , do tych nalesników tez sie przychylam, ( nieskończony swiat w oknie nie do wybaczenia :p ) :) trawa mi osobiscie przypada do gustu, nie lubie tych vryjowych displeców na pierwszym planie... Roslinnosc to modele 3D , onyx i inne skladaki :) W wolnym czasie pocisne szczegoly i zrobie update :)
Tores Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 Pastelowe kolorki dość przyjemne. Ładna zieleń. Szkoda, że dość pusto w tym domku.
Rekomendowane odpowiedzi